Липсващ бутон за 3G в Settings
Липсващ бутон за 3G в Settings
Здравейте,
Дали някой може да ми помогне с решаване на следния казус. Изчезна ми опциата за пускане и спиране на 3G на iphone 5. В Settings - Celluar - след Celluar Data следва директно Data roaming и нямам опцията за 3G.
Дали някой може да ми помогне с решаване на следния казус. Изчезна ми опциата за пускане и спиране на 3G на iphone 5. В Settings - Celluar - след Celluar Data следва директно Data roaming и нямам опцията за 3G.
- beckhem
- supporter
Re: 3G problems
Пробвай това:
Settings > General > Reset > Reset Network settings
Settings > General > Reset > Reset Network settings
Проверки и консултации!
Първо няма проблем и да ресне мрежовите настройки - ама това няма да промени нищо ако телефона е с чип , та отиваме на второто
ако е с чип никога не я е имало тази опция 3G switch , ако телефона е от БГ оператор( само с оригиналната сим е имало 3g switch ) и сега е с чип към друг БГ оператор не е нужно да се пуска data rouming, ако телефона е от чужд оператор е нужно да се пусне data rouming за да има 3G

Re: Липсващ бутон за 3G в Settings
ами аз ги рисетнат и нищо не стана. Телефонът ми до сега беше на един оператор и после минах на друг. Тогава изчезна тази опция. Аз нищо не рзбирам от това което направиха в сервиза:-/ но това което горе долу разбрах е, че не го разкодираха софтуерно, а някак с картата....
Върни се в сервиза да ти го настроят ! Да не мина от Виваком на Глобул или Мтел ?
не, от мтел към глобул. Но не мога да разбера как се получи това, защото аз тази опция я ползвам когато ми трябва батерията понякога спирам 3G-to 

- The Shaman
- supporter
kawabiker написа:Първо няма проблем и да ресне мрежовите настройки - ама това няма да промени нищо ако телефона е с чип , та отиваме на второтоако е с чип никога не я е имало тази опция 3G switch , ако телефона е от БГ оператор( само с оригиналната сим е имало 3g switch ) и сега е с чип към друг БГ оператор не е нужно да се пуска data rouming, ако телефона е от чужд оператор е нужно да се пусне data rouming за да има 3G
В този случай , освен че нямаш 3G switch най-вероятно изобщо нямаш 3G data защото вероятно си с оригинална нано сим от Глобул !?Denitsa__ написа:не, от мтел към глобул. Но не мога да разбера как се получи това, защото аз тази опция я ползвам когато ми трябва батерията понякога спирам 3G-to
с голяма карта съм не е нито нано нито микро
- TheOriginal
И как я навря тая голяма карта в iPhone?
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
хахах. е не знам в един сервиз ми го направиха
- The Shaman
- supporter
Сега ще се окаже, че не е съвсем iPhone.
мм явно никой не може да каже защо така се е получило.
Мерси все пак
Мерси все пак
толкова ясно ти се обясни защо е станало, ама явно никой от нас няма дарба за ясно писане 

- TheOriginal
За недоразбралите.Denitsa__ написа:с голяма карта съм не е нито нано нито микро
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Да, рязана е от тва ли идва проблема? Може ли да се оправи.... Всъшност се оказа, че липсват още един муп настройки....
- TheOriginal
Ти сигурна ли си, че това е iPhone?
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Не намирам, че въпросът е много оригинален. Благодаря ви за отговорите! Няма повече какво да си пишем!
- TheOriginal
Не знам какво лошо намираш в това, че питам дали това наистина е iPhone, поради причината, че може да си се набутала с реплика?
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Телефонът ,както е ясно от самото начало на дискусиятс ,е купен от мтел и е кодиран към мтел. От тук идва проблемът, който очевидно отговаря и на въпроса ти