Излизане от recovery mode

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Marin90

Излизане от recovery mode

Мнение от Marin90 »

Проблемът ми е следния. Снощи след като го ъпдейтнах през wi-fi не иска да се включи. Като натисна power бутона излиза, че иска да се свърже с iTunes. Лошото е, че в момента нямам възможност да го свържа за да видя какво ще стане. По това което прочетох във форума мисля, че е в recovery mode, но не знам как да го оправя.

Изображение
kawabiker

Re: iPhone 5s излизане от recovery mode

Мнение от kawabiker »

Не е минал ъпдейта цялостно, ако си загубил нет или батерията ти е паднала под 30-40% е станало грешка, сега ти трябва компютър с itunes да му направиш рестор на чисто или да го извадиш от рекавъри с ireb
Marin90

Мнение от Marin90 »

Благодаря за мнението ще го направя, лошото е че нямам back up и ми се иска да махна recovery mode обаче не мога да намеря версия на ireb за ios 7.1.1-7.1.2. Също така се пробвам да инсталирам TinyUmbrella, но не тръгва.
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Свали си iREB r7 и пробвай да го извадиш от Recovery Mode,TinyUmbrella не ти трябва !

Ако нестане ресторваш чрез iTunes и ако си нягока си синхронизирал с компютюра ползвай iBackupBot!
Marin90

Мнение от Marin90 »

Благодаря ви много. Най-накрая след доста премеждия го оправих, чрез рестор и backup от самия itunes.
Megito

Излизане от Recovery mode на Iphone 4S

Мнение от Megito »

Здравейте,
Днес се опитах да си направя updated на software на iphone 4S, изпадна в този recovery mode, свързах го с iTunes, но не иска да се ресторне телефона, а само ми изписва, че не може да бъде намерен и не мога да излезна от този mode. Моля ви кажете ми как да излезна от него??? Моля виииии!!!! :))))) Благодаря!
victor11

Re: Излизане от recovery mode

Мнение от victor11 »

Вкарай го в DFU режим и iTunes ще го засече.
Megito

Мнение от Megito »

Благодаря много за съвета, но какво означава DFU режим???
Megito

Мнение от Megito »

iTunes засича,чe телефонът е в Recovery mode, изписва ми, че трябва да бъде ресторнат, но иконката излиза с удивителен знак. След като натисна, да бъде ресторнат телефона, изписва ми extracting software и след като приключи ми изписва The iPhone "iphone" could not be restored.The device could not be found.
Megito

Мнение от Megito »

Инсталирах си и Tinyumbrela, но не иска да тръгне на моето PC. Пробвах да отовря програмата и като админ, но отново не иска да тръгне.
victor11

Мнение от victor11 »

Провери си кабела. TinyUmbrella няма да ти свърши работа и не ти трябва.
Megito

Мнение от Megito »

Здравейте,
Оправи се телефона, т.е излезе от този recovery mode и се update-на SW. Благодаря ви! :)
KingKoldie
Обратна връзка:

Мнение от KingKoldie »

Здравейте, и при мен се получи картинката с кабела и ITunes. След като ITunes засече телефона, започна да го възтановява, но след като на телфона се появи ябълката и от долу започна да показва, че фирмуера се зарежда на около 1/3 до края спира и ми показва, че не може да продължи поради Грешка 3 ?:-/ . Някаква идея какво мога да предприема. Телефона е 4S, но незнам каква версия не софтуера е имал. Надявам се да е поправимо :)
Поздрави
KingKoldie
Обратна връзка:

Мнение от KingKoldie »

Благодаря за линка. Разгледах го и срещу грешка 3 пише да се обърна към сервиз?!?! По принцип телефона е работил безпроблемно преди опита да се направи ъпдейт. Поразрових се из руските сайтове и там доста хора са на мнени, че модема е заминал.Предполагам ще трябва цялата платка да се смени. Някакви идеи?
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Отиваш и се консултираш с http://www.alekserviz.com/
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Ако @KingKoldie наистина живее в Регенсбург, това посещение и консултация до сервиза ще му се хване колкото един телефон.
@KingKoldie Опита ли да го ресторнеш от DFU режим, ако продължава да ти дава грешка 3 значи си за смяна на дъното, което пък е леко нерентабилно за 4S.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
KingKoldie
Обратна връзка:

Мнение от KingKoldie »

KingKoldie наистина живее в Регенсбург и да наистина не ми е много рентабилно да ида за консултация :| . Опитах дори със къстъм софтуер да го ресторна от ДФУ режим на 2 компютъра Мак и Уиндоус. Все дава Грешка 3 :(. А какво представлява тази грешка 3 ? Точно конкретен хардуер ли е изпляскал или е нещо неопределено ?
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Около модема се въртят нещата. 90% от случаите неспасяемо.
"Мисля-значи съществувам"
bori954

Мнение от bori954 »

Здравейте,имам проблем с recovery mode.Сестра ми направи нещо на телефона и iphone 4 и влезна в recovery mode,когато направя опит да го свържа с itunes гасне и ме изхвърля,преди да е изтеглил софтуера и не мога да го оправя.Има ли някакъв начин да се оправи?
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Сигурно има. Ама по описание "изхвърля" няма как да се отгадае какво му е.
"Мисля-значи съществувам"
bori954

Мнение от bori954 »

Когато itunes разпознае телефона и дам да ми прави ъпдейта и рестора,щом телефона изгасне и всичко спира и itunes не иска да продължи,защото вече не разпознава телефона и за това не мога да изляза от recovery mode.Опитах със задържане на home и power бутона но pак не става нищо и си седи в recovery mode
Публикувай отговор