Излизане от recovery mode
Излизане от recovery mode
Проблемът ми е следния. Снощи след като го ъпдейтнах през wi-fi не иска да се включи. Като натисна power бутона излиза, че иска да се свърже с iTunes. Лошото е, че в момента нямам възможност да го свържа за да видя какво ще стане. По това което прочетох във форума мисля, че е в recovery mode, но не знам как да го оправя.

Re: iPhone 5s излизане от recovery mode
Не е минал ъпдейта цялостно, ако си загубил нет или батерията ти е паднала под 30-40% е станало грешка, сега ти трябва компютър с itunes да му направиш рестор на чисто или да го извадиш от рекавъри с ireb
Благодаря за мнението ще го направя, лошото е че нямам back up и ми се иска да махна recovery mode обаче не мога да намеря версия на ireb за ios 7.1.1-7.1.2. Също така се пробвам да инсталирам TinyUmbrella, но не тръгва.
Свали си iREB r7 и пробвай да го извадиш от Recovery Mode,TinyUmbrella не ти трябва !
Ако нестане ресторваш чрез iTunes и ако си нягока си синхронизирал с компютюра ползвай iBackupBot!
Ако нестане ресторваш чрез iTunes и ако си нягока си синхронизирал с компютюра ползвай iBackupBot!
Благодаря ви много. Най-накрая след доста премеждия го оправих, чрез рестор и backup от самия itunes.
Излизане от Recovery mode на Iphone 4S
Здравейте,
Днес се опитах да си направя updated на software на iphone 4S, изпадна в този recovery mode, свързах го с iTunes, но не иска да се ресторне телефона, а само ми изписва, че не може да бъде намерен и не мога да излезна от този mode. Моля ви кажете ми как да излезна от него??? Моля виииии!!!!
))) Благодаря!
Днес се опитах да си направя updated на software на iphone 4S, изпадна в този recovery mode, свързах го с iTunes, но не иска да се ресторне телефона, а само ми изписва, че не може да бъде намерен и не мога да излезна от този mode. Моля ви кажете ми как да излезна от него??? Моля виииии!!!!

Re: Излизане от recovery mode
Вкарай го в DFU режим и iTunes ще го засече.
Благодаря много за съвета, но какво означава DFU режим???
iTunes засича,чe телефонът е в Recovery mode, изписва ми, че трябва да бъде ресторнат, но иконката излиза с удивителен знак. След като натисна, да бъде ресторнат телефона, изписва ми extracting software и след като приключи ми изписва The iPhone "iphone" could not be restored.The device could not be found.
Инсталирах си и Tinyumbrela, но не иска да тръгне на моето PC. Пробвах да отовря програмата и като админ, но отново не иска да тръгне.
Провери си кабела. TinyUmbrella няма да ти свърши работа и не ти трябва.
Здравейте,
Оправи се телефона, т.е излезе от този recovery mode и се update-на SW. Благодаря ви!
Оправи се телефона, т.е излезе от този recovery mode и се update-на SW. Благодаря ви!

-
- Обратна връзка:
Здравейте, и при мен се получи картинката с кабела и ITunes. След като ITunes засече телефона, започна да го възтановява, но след като на телфона се появи ябълката и от долу започна да показва, че фирмуера се зарежда на около 1/3 до края спира и ми показва, че не може да продължи поради Грешка 3
. Някаква идея какво мога да предприема. Телефона е 4S, но незнам каква версия не софтуера е имал. Надявам се да е поправимо 
Поздрави

Поздрави
-
- Обратна връзка:
Благодаря за линка. Разгледах го и срещу грешка 3 пише да се обърна към сервиз?!?! По принцип телефона е работил безпроблемно преди опита да се направи ъпдейт. Поразрових се из руските сайтове и там доста хора са на мнени, че модема е заминал.Предполагам ще трябва цялата платка да се смени. Някакви идеи?
- TheOriginal
Отиваш и се консултираш с http://www.alekserviz.com/
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Ако @KingKoldie наистина живее в Регенсбург, това посещение и консултация до сервиза ще му се хване колкото един телефон.
@KingKoldie Опита ли да го ресторнеш от DFU режим, ако продължава да ти дава грешка 3 значи си за смяна на дъното, което пък е леко нерентабилно за 4S.
@KingKoldie Опита ли да го ресторнеш от DFU режим, ако продължава да ти дава грешка 3 значи си за смяна на дъното, което пък е леко нерентабилно за 4S.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
-
- Обратна връзка:
KingKoldie наистина живее в Регенсбург и да наистина не ми е много рентабилно да ида за консултация
. Опитах дори със къстъм софтуер да го ресторна от ДФУ режим на 2 компютъра Мак и Уиндоус. Все дава Грешка 3
. А какво представлява тази грешка 3 ? Точно конкретен хардуер ли е изпляскал или е нещо неопределено ?

Около модема се въртят нещата. 90% от случаите неспасяемо.
"Мисля-значи съществувам"
Здравейте,имам проблем с recovery mode.Сестра ми направи нещо на телефона и iphone 4 и влезна в recovery mode,когато направя опит да го свържа с itunes гасне и ме изхвърля,преди да е изтеглил софтуера и не мога да го оправя.Има ли някакъв начин да се оправи?
Сигурно има. Ама по описание "изхвърля" няма как да се отгадае какво му е.
"Мисля-значи съществувам"
Когато itunes разпознае телефона и дам да ми прави ъпдейта и рестора,щом телефона изгасне и всичко спира и itunes не иска да продължи,защото вече не разпознава телефона и за това не мога да изляза от recovery mode.Опитах със задържане на home и power бутона но pак не става нищо и си седи в recovery mode