Намокрен iPhone
-
Re: Мокрен iPhone
okay ,благодаря за инфото.
тези дни ще пиша ,какво се случва.
тези дни ще пиша ,какво се случва.
-
Re: Намокрен iPhone
да,телефона върви перфектно и му няма абсолютно нищо! 

-
даже и го изядох 

-
здравейте имам iphone 4s и го намокрих убилно със вода
искам да попитам има ли смисъл да го нося по ремонти? и дали може да се оправи от самосебе си с времето .. ?
Благодаря предварително
Благодаря предварително

- beckhem
- supporter
Re: здравейте имам iphone 4s и го намокрих убилно със вода
Напълни една голяма купа с ориз и сложи телефона вътре.
Остави го поне 2 дни и след това се опитвай да го включваш.
Остави го поне 2 дни и след това се опитвай да го включваш.
Проверки и консултации!
Re: здравейте имам iphone 4s и го намокрих убилно със вода
НЕ СЕ опитвай да го включваш! И, не го слагай на зарядно! Занеси го на професионално почистване някъде. Оризът би помогнал за влага, но за сериозно мокрене не става.
"Мисля-значи съществувам"
-
Здравейте! Аз изпрах моя телефон в пералнята за около 5 минути. Веднага го изключих и го разглобих възможно най много.След около 5 дни се опитах да го включа. Включи се, абсолютно всичко си работи само на екрана има някакви петна. След като стоя около 15 мин включен батерията и въобще целия телефон много се загря буквално и на екрана като че ли почна да се уросява.Аз пак го изключих и го разглобих. Исках да питам това дали ще се оправи.И какво аз да направя.
Хора, вчера по време на големия дъжд, iPhone-а ми седеше в джоба на раницата и се е намокрил. След като видях веднага го изкючих. И го оставих да изсъхне за около 12ч., но тази сутрин като го включих и ми изписва, че :
NAND _findflashmediaandkeepout 601 physical nand block offset 1
и надолу още някакви подобни неща и седи така постоянно.
Какво да правя?
NAND _findflashmediaandkeepout 601 physical nand block offset 1
и надолу още някакви подобни неща и седи така постоянно.
Какво да правя?
Оитишъл му е модула с паметта (NAND) и то просто няма откъде да си зареди OS. Направо нов...
Междодругото имах Alcatel Idol Mini (4.3'" е това mini, като изключим лагването, типично за Android беше хубаво телефонче) и три пъти ми се мокри в джоба по време на дъждове-целия мокър, нищо не му е ставало, не съм го подсушавал дори. И то продължително се е мокрил-по около 30-40 мин. нагоре.
Не мога да си обясня защо iPhone се мокри толкова лесно...не,че съжелявам,че съм с iPhone,но ако не беше лагването на Android нямаше да мина на iOS. За съжеление бавенето и дрането на Android-а дори на две и четири ядра си каза думата...
Междодругото имах Alcatel Idol Mini (4.3'" е това mini, като изключим лагването, типично за Android беше хубаво телефонче) и три пъти ми се мокри в джоба по време на дъждове-целия мокър, нищо не му е ставало, не съм го подсушавал дори. И то продължително се е мокрил-по около 30-40 мин. нагоре.
Не мога да си обясня защо iPhone се мокри толкова лесно...не,че съжелявам,че съм с iPhone,но ако не беше лагването на Android нямаше да мина на iOS. За съжеление бавенето и дрането на Android-а дори на две и четири ядра си каза думата...
iPhone 4 16GB
Iphone, Вода , Сервиз
Така здравейте имам 5S и вчера влезнах с него в басейна ... Телефона е купуван от щатите от Т-мобил би трябвало да има гаранция искам да пробвам да ми го оправят. Бихте ли ми казали къде да отида какво да направя ? : )
Щом е пил вода ще трябва да пийнеш и ти. Няма гаранция! Тук в България операторите предлагат замяна срещу скромна сума от 6/700 кинта мисля, че беше. 

Да сега като се разчетох съм направил всичко което не трябва да права... Искам да попитам колегата, който рекламира сервиз "алек" който се намира в младост, колко пари ще ми струва да го разглобиме и да се почисти да видим дали ще тръгне и колко време ще отнеме процедурата
Благодаря 

Зависи какви щети има. При всички положения, когато разберем какво му е ще ти звъннем с резултата да решиш. Колкото по - бързо дойдеш, толкова по - добре.
Намокрен телефон iphone 4s
Здравейте, преди два дни, 3 часа по-късно (около 4 през ноща) ходих до тоалетната и си светих с него, и държеейки го го изпуснах в кенефа, реагирах светкавично и го извадих 4-5 сек по късно. От тогава стоя 1 вечер и малко в ориз, после съхна прав останалия ден и половина. Сега въобще ''ни вопъл, ни стон'' освен, като е включен вибрира по два пъти в интервал около 5 сек. Не съм го разглобявал, нямам изискващите се инструменти, в чужбина съм. Тази вечер смятам да го оставя в ориза да му дойде акъла
... Моля някой да даде акъл какво да се прави и въобще има ли шанс да стане нещо, да оживее????

- TheOriginal
Re: Намокрен телефон iphone 4s
Пътник.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Ти го видя вече, прегледа го и разбра че е пътник или просто врачуваш от пубертета !?
- TheOriginal
Re: Намокрен телефон iphone 4s
Кво да му кажа на човека, че телефона му работи ОК ли? Без да ми се караш ако обичаш!microlab написа:''ни вопъл, ни стон''
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Тааа, пътник ли е или има шанс да запали...?
- The Shaman
- supporter
Ами пак опираш до гадателските способности на "Оригиналния"... Или ще го бъде или не. Очевидно е, че ти не си наясно, та най-добре е да го погледне някой.
Аз ако бях наясно, надали щях да пиша във форум... Идеята беше някой, ако му се е случвало същото, да сподели опит...
И също така по време на изваждането, избледня екрана и се появиха няколко сиви чертички по него и след 1 мин горе-долу изгасна напълно с иконката на ейпъл...
Ако се беше усетил наистина, че не си наясно - нямаше да пишеш по форуми и да се занимаваш с глупости(ориз?!), ами да търсиш сервиз да ти го почистят веднага, още преди да си го запалил.microlab написа:Аз ако бях наясно, надали щях да пиша във форум... Идеята беше някой, ако му се е случвало същото, да сподели опит...