Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Здравейте .. Проблема ми наистина е много сериозен и ще се радвам ако някой ми съдейства.. Едва ли много от вас са имали такъв проблем .. Значи пуснах си телефона да се пробава (iPhone 5s) пълен комплект кутия слушалки всичко .. Както и да е намери се кой да го купи отидох до Еконт пакетираха го всичко както трябва на другия ден ми се обажда жената която трябваше да го купи и ми казва "това е iPhone 5 не е 5s и дори не се включва" аз просто си помислих че жената няма идея от iPhone-и или се е объркала нещо и казах окей както и да е връщайте го .. Отивам днес да си взема iPhone-a отварям го вкъщи и гледам iPhone 5 и останах без думи .. включвам го той наистина не се включва.. Слагам го на зарядно светва ябълката и угасва.. нон стоп така си прави като е на зарядно светва и угасва а като не е на зарядно изобщо не се включва .. Наистина ще имам нужда от сериозна помощ нямам идея какво да правя как да си върна iPhone-a (нямам документи за моя) .. Благодаря предварително
П.С Според мен в Еконт някак си са го подменили ама едва ли ще има как да докажа това нещо ..
Да те записаха IMEI но след като те са го подменили 100% няма да направят нищо и ще кажат че не съм си го застраховал и че вината е моя .. Просто нямаше как да очаквам такова нещо
Много неприятно, трябвало е да го отвориш още в офиса. Аз съм пращала с Еконт iPhone, накараха ме да напиша цват и imei, после лично си го запечатах и сложих в плик на фирмата. Също така му направих застраховка, на която мисля, че пак писах цвят и imei. Питаха има ли някакви особени белези, които искам да добавя за телефона.
Преди да пускаш жалби и т.н. опитай да говориш нормално с управителя на офиса, а ако не става им кажи, че ще се свържеш с полицията. Успех!
Оказа се че не Еконта са виновни а тази която го "купи" схемата е следната: Пристига куриера до вратата ѝ тя казва че иска да прегледа пратката и да пробва да зареди телефона след което слага бялата 5-ца ( и 5s-a ) е бял а знаете че те почти нямат разлика освен home button-a и светкавицата казва че не ѝ харесва телефона и го връща и единствено си плаща доставката и чиста работа.. Консултирах се с полицай той ми обясни да напиша жалба и утре да я предам и тая общо взето се прецака и дори сами се издадоха (2 момичета са в цялата схема с 2 различни телефона) .. Мерси иначе че се опитахте да помогнете