iPhone 4S се награвя и батерията пада супер бързо
iPhone 4S се награвя и батерията пада супер бързо
Батерията ми пада с по процент на всеки 2мин а телефона се награвя там каде е процесора (предполагам). Това ми е първия айфон и не знам дали това е нормално? ios 7.1.1
Re: iPhone 4S се награвя и батерията пада супер бързо
Спри играта (или GPS-а) която си пуснал и ще се "оправи". Но и от бекграунд в паметта ги спри - натиска се 2 пъти бързо home бутона (кръглият отпред) и влачиш нагоре всички вървящи в бекграунд неща.
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Спрял съм всичко в бекроунд, не играя игри и гпса е изключен! Просто телефона се награвя дукато го ползвам, сърфирам, променям настройко.. награвя се така се едно на котлона, бих го приел ако го натоварвах но не го правя!
Само през Wi-Fi ли го ползваш,не си му слагал Турбо СИМ?
Със рсим е и си го ползвам в мрежата на виваком. От рсима ли е ?
Направи му един Рестор към 7.1.1 чрез iTunes,след което задаваш Sew as New iPhone .
Не връщай Backup,ще ти се изтрие всичко .
Може и да не е от Р-СИМ а просто 3G да ти стои постоянно включено , ползвай iRoose за да включваш и изключваш 3G!
Не връщай Backup,ще ти се изтрие всичко .
Може и да не е от Р-СИМ а просто 3G да ти стои постоянно включено , ползвай iRoose за да включваш и изключваш 3G!
Ресторнах го както ми каза. В първия момент ми спря сърцето защото си помислих, че не мога да го активирам без оригинална сим карта ама рсима си свърши работата
Никво подобрение няма.. irose не знам как да го инсталирам на 7.1.1., не става през сафарито

Нищо не се применя. Неска докато си чатих във вайбър телефона се нагря така че лайстана взе да пари... да го връщам ли тоя телефон или може да се оправи някакси?
Ако му направя hard reset нали няма да се заключи нещо или там квот може да стане защото е кодиран?
Оказа се, че е от рсима! Ако си взема gevey дали пак ще грее така?
Не и няма да ти е нужна розата… r-sim-вете ги правят тези номера с 4s-ките затова нe се препоръчват за тях
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук