Iphone 5S проблем с restore-a, error 14

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
margit

Iphone 5S проблем с restore-a, error 14

Мнение от margit »

Здравейте,
Драмата ми с телефона е вече от няколко дни - първо се прецака дисплея, а сега не иска да се ресторне. Дава ми error 14 -доколкото разбрах от опътванията на Епъл този проблем е свързан с usb-то - сменях портове, сменях кабели, сменях компютри и пак не иска...
Носих го на един, който да погледне дисплея преди няколко дни, за да каже какво що и колко пари ще струва. Той го отвори, сложи друг дисплей и всичко си беше нормално. И решихме, че като събера пари го сменяме и всичко ще е наред. Сложи пак счупения дисплей (той си работеше, просто има едни розови черти) и 5 минути след като излязох от сервиза телефона тотално изключи. И оттогава не иска изобщо да се включи, не иска и да се ресторне... Може ли нещо да е прецакал този?
margit

Re: Iphone 5S проблем с restore-a, error 14

Мнение от margit »

Изображение
St.Jobs

Мнение от St.Jobs »

Проблем с лоджик борда на телефона... Това неможе да се поправи по никакъв начин, само със замяна с нов от оторизиран център.
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Брях, да видиш ти…

Невинаги, но се поправя.
"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор