Проблем с iPhone 4S след изпускане

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Stiffy

Проблем с iPhone 4S след изпускане

Мнение от Stiffy »

Здравейте. Днес си изпуснах телефона(iPhone 4S) по гръб от 30см височина.
Напука ми се стъклото на гърба и това ми е най-малката грижа... Дисплея изгасна, но тъч-а продължава да работи. И телефона започна да загрява.
Когато си звъня на номера се чува сигнал свободно, но няма никакви звуци или вибрация от страна на телефона ми.
Като го включа в компютъра мога да си отворя файловете, но телефона ми постоянно вибрира по 2 пъти на 3 секунди(Нормалната вибрация/сигнал за включване към PC, но се повтаря постоянно).

Имате ли някаква идея какво може да му е? Не вярвам да е толкова смотан, че да се потроши от такова ниско падане...
Благодаря предварително.
Stiffy

Re: Проблем с iPhone 4S след изпускане

Мнение от Stiffy »

Ок... Реших да го отворя и си намерих проблема. Оправен е и си чакам новия капак.

"Благодаря"
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

Е хубаво си оправил проблема, но да беше споделил какво и как. Утре друг ще писне със същия проблем.
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Stiffy

Мнение от Stiffy »

Да, правилно! :)
Ами целия проблем беше в това, че при удара самия кабел на дисплея се беше откачил, а този на тъч-а си беше на място. Та само го цъкнах да си влезе в слота и това беше. Реших си всички проблеми.
Надявам се това да помогне на някой като мен. :)

Изображение
Публикувай отговор