Колеги, попадна ми един 4S, фабрично отключен и jailbreak-нат, с версия 5.0.1. Мисля да го давам на баща ми или да го продам, но трябва да го постегна първо.
Най-простият вариант е да го ъпдейтна до 7.1 през itunes, но тъй като засега няма jailbreak, може да стане по-труден за продажба.
Гледах в google, че има вариант ръчно да се инсталира друга версия през redsn0w. Има ли нещо, за което трябва да се внимава или да го пускам след като сваля версия? 6.1.3 или 7.0.6 бихте ми препоръчали? Аз лично клоня към 6.1.3, тъй като докато имах 4S с iOS7 доста се измъчих с батерията, но пък беше 7.0.1, а и не бях спрял всички новости.
Iphone 4S с 5.0.1, ъпдейт към коя версия?
-
Re: Iphone 4S с 5.0.1, ъпдейт към коя версия?
Изборът ти се свежда до: оставане в сегашното състояние; качване на някоя от 5.х версиите (при условие че телефонът отговаря на условията в червено от тази тема) или 7.1. Други варианти няма.
Може да качи 5.х , но не може да излезе от рикавъри. Редсноу не може да "подава" блобчетата за ББ с версиите за 7.х.х.
"Мисля-значи съществувам"
-
Мерси много за информацията, явно пак съм се подвел от първите сайтове, които излизат при търсене. Ще се слага 7.1.