Губи ми се звука, само когато гледам клипове и слушам музика

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
todor_ddimitrov

Губи ми се звука, само когато гледам клипове и слушам музика

Мнение от todor_ddimitrov »

Привет, колеги!
Имам 4S iOS 7.06 и проблема ми е, че когато си пусна клип или песен ми спира звука. Дори когато реша да го усиля или намаля не ми се показва индикаторния прозорец за нивото на звука. Понякога дори няма, проблем но реша ли да усиля звука или да го намаля и спира нацяло... буквално се скрива плъзгача за звука в Youtube и iTunes.
Благодаря ви предварително за съветите!
ivanpetelov
Обратна връзка:

Re: Губи ми се звука, само когато гледам клипове и слушам музика

Мнение от ivanpetelov »

Здрасти,

Проблемът е свързан с входа за зареждане. Когато е замърсен телефонът може да отчете включен аксесоар без да има такъв. А това от своя страна нарушава управлението на loud speakera. Почистването става елементарно и отнема няколко секунди, няма нужда да се разглабя. Единственото, за което трябва да внимаваш е да не го чистиш с метал или някакви препарати. Аз ти препоръчвам тънко парченце картон, за да може да влезе по-навътре. И с него хубаво изчистващ мърсотията на зареждащия вход, след това тестваш.
Мобилни аксесоари, резервни части и сервиз.
http://iMart.bg
stefaka

Re: Губи ми се звука, само когато гледам клипове и слушам музика

Мнение от stefaka »

Дам моя 4s го имаше тоя проблем изчетох доста ENG форумчета евтиният вариянт е да пробваш да почистиш както казва колегата буксата за зареждане с четка за зъби . при мен не помогна и се наложи да сменя лентовия кабел заедно с буксата за зареждане и се оправи. Не мога да ти кажа цена излезна ми безплатно (върнаха ми услуга ) но не вярвам да е голяма цифра ;)
Публикувай отговор