Iphone 5 проблем с зарядно

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Xemphis

Iphone 5 проблем с зарядно

Мнение от Xemphis »

Здравейте имам проблем с зарядонто на Ифона ми.Оригиналното се скъса и го смених с зарядно което един приятел ми препоръча взех го но имах чувството че батерията ми пада по бързо след известно време и то се скъса взех ново пак от 10 лв но друг модел.Използвах го известно време но то изведнъж отказа.Като го вкарам в телефона ми не пише че зарежда но пълни батерията бавно (1% за около половин един час) възможно ли е тези боклуци някак си да са повредили батерията ми и какво ме съветвате да направя (в момента нямам зарядно)
Аватар
beckhem
supporter

Re: Iphone 5 проблем с зарядно

Мнение от beckhem »

Купи си оригинален кабел и всичко ще се оправи.
Проверки и консултации!
Xemphis

Мнение от Xemphis »

А от къде мога да си взема оригинален защото аз мислех да си взема от техно полис?
Аватар
beckhem
supporter

Мнение от beckhem »

От кой град си ?
Проверки и консултации!
Xemphis

Мнение от Xemphis »

Oт Стара Загора
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Ходи в градинката на "Цар Симеон", до магазин германос има сергия за аксесоари. Питай бате ти Кольо има ли оригинални или да ти препоръча откъде да вземеш. Това е човекът, ако закъсаш с айфон в твоя град.
"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор