Калъф за iPhone 5S

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
sync_master

Re: Калъф за iPhone 5S

Мнение от sync_master »

Има ли начин в БГ да се уредя с червения? Синият също не е масов, някакво обяснение има ли?
Iphone 5 ФЗ М-Тел
iOS 7.0.4
jh_ivanov

Мнение от jh_ivanov »

Син имаше в сити мол
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
Аватар
beckhem
supporter

Мнение от beckhem »

sync_master написа:Има ли начин в БГ да се уредя с червения? Синият също не е масов, някакво обяснение има ли?

http://iabalka.eu/shop/iPhone-5(5S)-kal ... ODUCT-RED)

Моят е червен и да ти кажа съжалявам, че не взех черният. За няма и месец изглежда много захабен ;)
Проверки и консултации!
PavelAndreev

Мнение от PavelAndreev »

не че не даваме хиляди левове за тея телефони ,но като видя кейсове по 80-100 лева и рухвам психически ...
Sovar

Мнение от Sovar »

И аз съм на това мнение. Уж дадох 40 лв. за доста "добър калъф" на "Elago", е, няма и два месеца и по лайсната има драскотини. УЖ изцяло покрива и т.н., но е влезнал прах и е оставил своето ... o_O o_O
Аватар
TheOriginal

Мнение от TheOriginal »

Давате много пари за калъфи, ами аз? Със протектор от 8лв и кейс син за 10 :D и като видях, че си писал че лайсната ти е надрана се сетих да погледна моята и и няма нищо :D Евитини калъфи завинаги :D
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
Sovar

Мнение от Sovar »

Нали! :) Аз си казвам, че трябва нещо скъпо, за да се запази това чудо. Има тапи против прах, протектор на гърба и дисплея ... и драскотини! Не са по страничната антена, а на на една лъскава лайсничка около антената. И аз сега съм се спрял на един калъф за 15лв. и това е. За 4S- a ми имах калъфи на обща стойност над 120лв. и какво - пак същата работа. Само за 3Gs-a бях взел един, който остана до последно и нямаше никакви следи от нищо. Switcheasy Vulcan. 50 кинта, но с тапи, протектори и беше уникален.
svetliocskar

Мнение от svetliocskar »

Не се прецаквайте да си взимате от кейсовете на Apple,за няма и две седмици и вече е готов за боклука,няма чистене с нищо,не е само мое мнение,четох същите отзиви и в online store на Apple.
iPhone 6 Plus Gold,64 GB, FU
MacBook Air 13' Early 2015
Sovar

Мнение от Sovar »

Добре е това да се знае :)
Публикувай отговор