Проблем с мобилен интернет Iphone 4S, откл. с Gevey
Проблем с мобилен интернет Iphone 4S, откл. с Gevey
Iphone 4S IOS 6.0.1 Jailbreik.... проблема е следния : искам да си пусна мобилен иннтернет на телефона но трябва да му направя настройки за това използвам го в италия с Gevey обаждах се на оператор да ми пратят настройките но ми казаха да ги направя собственоръчно обясниха ми къде да вляза но една от функциите липсва : General:Celluar:Celluar Data включено:Enable 3G включено:Data Rouming изключено : отдолу трябва да има още една Nettwork или нещо такова но на мен ми излиза само Personal hotspot .... който и да питам всички я имат, защо аз я нямам и как мога да си пусна интернета.... ?
Бъди себе си !
Re: Проблем с мобилен интернет Iphone 4S, откл. с Gevey
1. Връзваш към Wi-Fi мрежа, влизаш в Сафари и отиваш на този адрес: http://www.unlockit.co.nz
2. Инсталираш профила за твоя оператор.
3. За да имаш мобилен интернет, Data Roaming трябва да е включено. Това е правило за всички, ползващи Gevey.
2. Инсталираш профила за твоя оператор.
3. За да имаш мобилен интернет, Data Roaming трябва да е включено. Това е правило за всички, ползващи Gevey.
Благодаря много оправих го и сърфирам на пълни обороти 

Бъди себе си !
И аз имам същия проблем. Инсталирах профила за Глобул, но все още няма мобилен интернет. Телефона е 4s, IOS 7. Липсват ми доста от функциите. В Settings/Cellular имам само Cellular data, която е включена и Roaming. Data roaming също е on, но нямам 3G. Идеи какво да направя?