ОТНОСНО ГАРАНЦИЯТА НА 4С-ка от ГЛОБУЛ!!!!
ОТНОСНО ГАРАНЦИЯТА НА 4С-ка от ГЛОБУЛ!!!!
Здравейте,извинявам се,нопрегледах всички теми от форума и не попаднах в никоя от тях относно това,дали важи гаранцията на телефона,ако е джейлбрейкнат-питам ви защото някои хора ми казват че важи.а други казват че не и т.н.Тел-на ми е 4с и е на 6-7 месеца,от Глобул е,джейлбрейкнат е,но вече на няколко пъти ми се случва да се е изключи сам,а също така понякога като звъни му отказва и вибрацията-или вибрира и спира,като продължава да звъни или хич не вибрира а само звъни(не е от настройките на вибрацията).А тел-на е почти празен-няма много накачени неща-освен една навигация,1-2 игри,най обикновените неща-без тях проблема пак е същия.Сега е с версия-6.0.1 и така се държи по някога.НЕезнам ако го ресторна в началното му полужение или мина на следващата версия дали ще е ок или си е просто за сервиз.Благодаря Ви предварително приатели!!!
Последно промяна от tuitko на 04 Сеп 2013, 10:24, променено общо 1 път.
Re: ОТНОСНО ГАРАНЦИЯТА НА 4С-ка от ГЛОБУЛ!!!!
Пробвай с рестор, но след това няма да може да му сложиш джейлбрейк.
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
- Steve Jobs
Относно вибрацията, свали си ibrate и като я пуснеш, почукай с пръст в горният десен ъгъл по рамката. Имах подобен проблем преди и така си тръгна вибрацията нормално и ако се появи пак така си я правих.
Верига магазини MLgroup - всички услуги за вашето устройство
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Контакти:
София, Студентски град, ул. акад. Николай Стоянов 1 (срещу студентска поликлиника) 0895 94 72 40, - viber локация - натиснете тук
София, ул. Иван Вазов 2 , до Театър Иван Вазов 0895 94 72 40 локация - натиснете тук
Пробвах с ibrate,но проблема си е същия,дори започна да отказва вибрацията по начесто
,следващата стъпка май ще е рестор,и тогава ако несе оправи нз,май е за сервиз,но така е неразбрах дали ще признаят гаранцията след джейлбрейка.Все пак благодая за инфото.

След рестора няма да остане, и следа от jailbreak. Да ще важи гаранцията, но след рестора.
iPhone 3GS 16GB White - Neverlock, iPhone 4S 32GB White - Neverlock и iPhone 5S 32GB Space Gray - Neverlock.
https://www.facebook.com/moskovhunt
https://www.facebook.com/moskovhunt
Еее,това е супер,ако е така да важи гаранцията
,ще му дам рестора и ако продължи пак да се самоисключва и да се губи вибрацията Им го нося и това е.Най вероятно проблема ще е хардуерен,но....
Благодаря ти колега за информацията!!!

Здравейте!Относно моя проблем-губенето на вибрацията и самоисключването на телефона понякога...Значи направих пълен рестор на тела,беше с 6.0. и беше джейлнат,сега след рестора минах на 6.1.3. и е без джейлбрейк в момента,това го направих преди седмица и до момента телефона работи мн добре без да е губил вибрациаята и да е гаснял.Незнам дали е съвпадение нещо и дали няма пак да направи мизерия или просто,ако някой може да каже дали е възможно да е бил някакъв бъг и от там да са били проблемите или това нее възможно-несъм мн на ясно но ако софтуера е бъгнат нещо може ли от там да се гелпи и работата на хардуера или няма как?Засега мисля да го карам така,без джейлбрейк и ако се появи пак нещо като да угасне или да се губи вибрацията да го нося в Глобул и да видим какво ще последва!
Най добре си стой с IOS6 без Jailbrake и изчакай още 4 дни за IOS7 тогава няма да ти е нужен Jailbrake.
Проблемът ти е бил софтуерен. Стават подобни неща с джейлнати устройства, когато човек не разбира достатъчно какво прави и ръга всякакви бози от Сидия. Не е и бъг на софтуера (иОС) на телефона. Споко - няма му нищо на телефона хардуерно и няма нужда да го носиш в сервиз. Проста забрави за джейла и си работи спокойно без него... така шансът да му докараш подобни проблеми е почти нулев. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Ето за това се отказах напълно от джейлбрейка, вярно джейла дава доста свобода, но винаги
нещо не е като хората, или по - точно нищо не е като хората
, винаги трябва да се чака за джейл и се правят
някакви схеми с рибуутване, натискане на бутони за някакви секунди, за това предпочитам да си го ъпдейтвам
през тунето и да си нямам проблеми. Имах един 3гс, джейлнах го и на другия ден вибрацията просто спря да работи,
така и не разбрах защо.
нещо не е като хората, или по - точно нищо не е като хората

някакви схеми с рибуутване, натискане на бутони за някакви секунди, за това предпочитам да си го ъпдейтвам
през тунето и да си нямам проблеми. Имах един 3гс, джейлнах го и на другия ден вибрацията просто спря да работи,
така и не разбрах защо.
На кривата ракета и космосът й пречи.
"Мисля-значи съществувам"
Не не, грешно разбиране
Просто така си предпочитам, за всеки влак си има пътници.

Здарсти колеги!Проблема с вибрацията се появи от новолед 10 дни от както го ресторнах телна и минах на 6.1.3. без джейл,са самоисключването все още не е гаснял,но още не е късно
С пробите спирам до тук,ще занеся телна до Глобул-той е едва на 7 месеца и ще поискам да се види какво се случва с тази вибрация,защото точно в момента ми е мн необходима,когато съм си във вкъщи-с малко бебче,което необича да се буди от звъненето на телефоните ни
Така,че ще видим какво ще последва,като им го занеса.

Приятели,една седмица от както телефона е в бокса....
...ни кост ни вест където се казва...от Глобул ми казаха,че ще ми пратят смс,когато телефона е готов...не можаха да ми отговорят на въпроса дали ще бъде поправен или сменен...само ако нещо се забавило повече от 30 дни най-вероятно трябвало да бъде сменен,ама кой знае???И така,остава чакането и това си е...а какво ще се получи ще ви пиша..P.S.и като оставих телефона си в Глобул,неми дадоха някакъв оборотен за временно ползване,нямали налични
,не че съм разчитал на тях де.... 

При забавяне над 30 дни, имаш право да си искаш обратно 100% от парите, т.е. да развалиш сделката. Чети ЗЗП 

"Мисля-значи съществувам"
Здрасти!То добре ама не го забавиха 30 дни колега,иначе съвета е добър,за което благодаря.Драмата продължава-първо го занесох държаха го 14 дни и ми го върнаха с описание в протокола-преинсталиран софтуер(нещо което и аз бях направил)самоче ти ми качили ИОС 7 и си мислят че проблема е решен,да ама НЕ,на 2рия ден същата работа-вибрира когато си иска,самоисключи се пак и така...занесох го пак и им казвам-хора пишете в шибания протокол,че това нее от софтуера щом повторно се случва така-тя почна да ми се обяснява че те не били сервиз и нз си какво...изнервиха ме вече тич много...ама се сдържах де,та госпожата ми каза че ако го занеса 3 пъти за един и същи проблем би трябвало да го сменят,но кой знае...най вероятно пак ще преинсталнат и като го тестват там и неим направи номера о ще мислят,че е Ок,но едвали..и незнам,въпроса е че него прави винаги и може като нищо да ми кажат че си измислям,в което няма никва логика щото телна ми е перфектен,само искам да го оправат,недържа да го сменят с нов...и така,сега нз какво ще се случи,но май ще падне чакане и ще си продължавам да си плащам за нещо което го нямам
какъв ще е края,ще разберем след седмица,две или най-вероятно и повече...

И така,пак след 12 дни чакане ми върнаха телна-с НЕКОНСТАТИРАН проблем след 3 дни натоварено исползване на телефона от тяхна страна,но с нов софтуер-качили са ми 7.0.2.и така,това е което пише в сервизния протокол...и така ще да е до следващия път,но явно трябва да исчакам да спре нацяло... 

- TheOriginal
Ма ти още ли си блъскаш тиквата с глобул? Давай жалба в КЗП.
"Остаряването е въпрос на време, порастването е въпрос на избор."
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]
iPhone 13 Pro Max
MacBook Air 2020
iPhone 5[S]