Докинг станция с преходник ?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
g_moto
Обратна връзка:

Докинг станция с преходник ?

Мнение от g_moto »

Здравейте ! Искам да попитам по-долу в снимката има една докинг станция и искам да си я взема,но тя е с AUX изход,а аз съм с айфон 5 и се чудех дали с дадения преход ще стане работата или ... ? Ако не някой може ли да предложи сайт от където да си купя за 5-ца с тонколонки и часовник искам да е ! Благодаря предварително и поздравиИзображение
Аватар
kiriku

Re: Докинг станция с преходник ?

Мнение от kiriku »

AUX изход?? Това какво общо има с това какъв ти е телефона? Този изход е за музиката (включваш склушалки или тонколони) и е еднакъв на всеки айфон. Ти предполагам искаш да кажеш , че док станцията е със вход за Айфон 4 и питаш дали ако си използваш приставката ще се получи. Ами според мен ще се получи , но друг е въпроса , че телефона ще стърчи доста над станцията...
http://www.digital.bg/novini/5-%D1%83%D ... 39210.html
iPhone 5 16GB
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Трябва ти ето този преходник Изображение

Работи безотказно с Pioneer ;)
Аватар
g_moto
Обратна връзка:

Мнение от g_moto »

kiriku Интересува ме от къде да ги купя тези станции?AUX изхода е точно този на айфон 4 - и да именно гадното е,че стърчи много за това искам за 5-ца :( Благодаря ти kawabiker ! Забравих,че има и изход за слушалки =D>
Публикувай отговор