Не прилепнало предно стъкло на IPhone 4

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
abozhilov

Не прилепнало предно стъкло на IPhone 4

Мнение от abozhilov »

Здравейте! От седмица ползвам въпросният телефон, който закупих от друго лице. Апарата е от Хенди/МТел и е още в гаранция (7 месеца). Сега обаче забелязах, че предното стъкло не ляга хубаво върху рамката. Това е само в горната част не апарата, при power бутона. Фугата , която се е получила е само в средата между двата ъгъла и е широка около 1мм или по-малко. При притискане на стъклото с пръст си ляга нормално на рамката и след пускане-пак отваря. Иначе отвсякъде другаде си е паснало идеално. Мислех, че може да има проблем с двете винтчета в горните два ъгъла, обаче при опит да го отвторя още повече, стъклото не подава повече. Стои си здраво така. Звъннах на стария собственик и попитах дали телефона е търпял разни ремонти, щото в гаранционната карта не пише нищо. Човека каза, че си го е ползвал от закупуването без проблеми. Иначе апарата няма следи от изпускане или каквото и да е. Буквално е като нов.
Въпроса ми е струва ли си да се занимавам с гаранцията и дали изобщо ще ми обърнат внимание в ментел, при положение че апарата си функционира идеално и няма никакви други забележки? Другото питане е дали мога да ползвам гаранцията, коагато същата не е на мое име?

Поздрави!
Iphone4

Re: Не прилепнало предно стъкло на IPhone 4

Мнение от Iphone4 »

На моята четворка имах този проблем след като му строших дисплея.. Като поставиха новия имаше такова разстояние отстрани и ми казаха че било защото рамката била леко изкривена.
With Iphone 4 16 gb 5.01
imac 2012 10.8.2
ipad 4 6.1.2
ipod touch 1gen
abozhilov

Мнение от abozhilov »

Днес разгледах телефона на една колежка. Нейният има същият луфт на същото място а тя никога не го е изпускала или сменяла стъклото. Предполагам, че се случва с по-старите телефони. Не зная, но се чудя дали да го нося в сервиз само заради това.
Forza84

Мнение от Forza84 »

Хаха потресен съм имам въпросния телефон от около 4 5 месеца а преди това го е ползвал и друг човек чак като прочетох темата погледнах моя и видях че той има същия проблем мн кофти хахаха :))))))))))))))))
Публикувай отговор