Здравейте! Имам следният проблем. Изтървах телефона и стъклото се спука. Телефонът беше на ремонт, след ремонта си го взех, всичко беше наред, но след 4-5 часа първо мобилния интернет стана много слаб и след това спря, същото се случи и с обхвата.Има 1 или 2 точки а когато спра 3г-то обхвата тотално изчезва, илиза No Service. Също така с влючено 3г обхвата е много слаб в закрити помещения.При изключено 3г няма обхват. Възможно ли е при смяната на дисплея нещо да се е случило ? С глобулска карта съм но не е от това проблема, защото сложих картата на друг телефон и нямаше проблем.
Ако някой има същия проблем или знае как да го оправя да ми помогне.
Благодаря предварително!
След ремонт на екрана на 4с
-
Re: След ремонт на екрана на 4с
По скоро нещо е станало при изпускането на телефона а не при смяната на екрана, но няма логика с друга карта всичко да е наред значи на телефона му няма нищо тогава.
-
Сложих моята карта на друг телефон и имаше пълен обхват,имам предвид че картата си е наред в телефона е проблема.
Най-вероятно е от падането тогава!
-
Не знам защото след падането си го ползвах 3 седмици и нямаше никакви проблеми,проблемите се появиха след ремонта.
Обратно в сервиза с рекламация.
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!