Въпрос: СЕРВИЗ + ГАРАНЦИЯ
-
Въпрос: СЕРВИЗ + ГАРАНЦИЯ
Здравейте.
Имам два бързи въпроса.
Единия е ,къде във Варна мога да занеся 4-ка с развален home бутон ,за да го сменят и да нямам ядове после.
И другия ми въпрос е следния - имам две 5-ци от Мтел.Съответно получавам 2 години гаранция към оператора и една към Apple.
Къде мога да си занеся при проблем 5-цата (в София) ,за да се възползвам от гаранцията към Apple? В техен магазин (iStyle) ?
Ако някъде има разясняван въпроса с гаранциите ,може и темата да ми дадете ,защото не открих такава.
Имам два бързи въпроса.
Единия е ,къде във Варна мога да занеся 4-ка с развален home бутон ,за да го сменят и да нямам ядове после.
И другия ми въпрос е следния - имам две 5-ци от Мтел.Съответно получавам 2 години гаранция към оператора и една към Apple.
Къде мога да си занеся при проблем 5-цата (в София) ,за да се възползвам от гаранцията към Apple? В техен магазин (iStyle) ?
Ако някъде има разясняван въпроса с гаранциите ,може и темата да ми дадете ,защото не открих такава.
Re: Въпрос: СЕРВИЗ + ГАРАНЦИЯ
За 4-ката - занеси я на бул.Съборни срещу стоматологията. Там съм носил мой телефон и ми го оправиха срещу скромна сума.
Относно петицата - щом е закупен телефона от оператор ще трябва той да го отремонтира. Ако има вмешателство на друг сервиз гаранцията ще ти отпадне освен ако не е в Apple. Това е с което мога да ти помогна аз.
Относно петицата - щом е закупен телефона от оператор ще трябва той да го отремонтира. Ако има вмешателство на друг сервиз гаранцията ще ти отпадне освен ако не е в Apple. Това е с което мога да ти помогна аз.
Сервиза на Apple за България е Creative Center.
Apple iPhone 6 64GB
Аpple iPad Аir Wi-Fi 16GB
Имаш 2 години към Мтел! Каквото и да стане с апарата го носиш на тях. Creative нямат нищо общо.
-
Благодаря за коментарите.
КОлегата ,който е споменал сервиза във Варна ,дали ще може да ме ориентира в цените за хоум бутона?
Иначе отностно гаранцията се оправих
а до колкото проучих аз и държа да го спомена ,защото и друго ще търсят помощ е ,че към Мтел получаваме 2 години гаранция ,а към Apple - една.Следователно мога да го занеса ,където си поискам ,но не съм сигурен ,дали ако в Apple ми го сменят не става проблем с гаранцията в Mtel (дори да отпада).Иначе единствения сервиз на Apple за България е в София до НДК,а сервиза нa Mtel е на улица Кукуш 1.Разпитвах за сервизите ,тъй като искам да ида и на място на момента да ги погледнат 5-ците ,защото няма как да си сотавя телефона няколко дни и да ми губят времето при положение ,че ми трябва телефона и затова ще се чуя с тях и ако може да се иде на място и на момента да ги погледнат и съответно да ги сменят или поправявт ,ще пиша тук ,за да знаят другите ,които търсят помощ.

КОлегата ,който е споменал сервиза във Варна ,дали ще може да ме ориентира в цените за хоум бутона?
Иначе отностно гаранцията се оправих

Creative НЕ обслужват телефони закупени от българските оператори.Само към Мтел може да се обърнеш 

Apple iPhone 6 64GB
@PavelAndreev, смяната на бутона е символична както ти казах. 20 тина лева се съмнявам да са проблем. 

-
okay
благодаря на всички 

-
Имам телефон втора ръка , закупен от испания . В момента имам проблем и ме насочиха точно към creative . От там ми казаха по телефона да проверя в сайта на Apple дали телефона е в гаранция по серийния номер.
Repairs and Service Coverage: Active
Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty.
Estimated Expiration Date: September 16, 2013
Learn about Apple's coverage information for your product.
Repairs and Service Coverage: Active
Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty.
Estimated Expiration Date: September 16, 2013
Learn about Apple's coverage information for your product.
Последно промяна от naiturseniq на 26 Май 2013, 23:10, променено общо 1 път.
Когато устройството е джейлбрейкнато ресета не помага.Трябва да го ресторнеш.Относно това,че телефона е блокиран не мога нищо да кажа.
Apple iPhone 6 64GB
-
Приеха гаранцията и го подмениха. Бяха много коректни за което им благодаря. Не съм очаквал подобно отношение в България.
Последно промяна от naiturseniq на 29 Май 2013, 00:21, променено общо 3 пъти.
Ако си от София,има достатъчно сервизи и първо го дай да ти го ресторнат и после го дай в Криейтив иначе ще отпадне гаранцията.
Apple iPhone 6 64GB