Iphone 4 стои на слушалки дори да ги няма

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
bbroke

Iphone 4 стои на слушалки дори да ги няма

Мнение от bbroke »

Здравейте.Днес по обед ми звъняха при което не чувах нищо отсреща,когато цъкна на високоговорител няма проблем,но телефона си стой на headphones.Когато включа слушалките звука се появява-пробвах изкл вкл слушалките но резултат никакъв.Някакви идей ?
Аватар
donchos

Re: Iphone 4 стой на слушалки дори да ги няма

Мнение от donchos »

Пробвай хард ресет?
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
Аватар
GPower
Обратна връзка:

Мнение от GPower »

Възможно е да има заседнали пластини в отвора на телефона където влиза жака на слушалките, пробвай с многократно вкарване и изкарване на слушалките в телефона.
www.iOSXbg.com - За онези, които мислят различно.
www.Home-Plast.com
St.Jobs

Мнение от St.Jobs »

Моя беше станал така и след многократно вкарване и изкарване на аудио жак-а не се получи. Пробвай да го направиш с последните слушалки, с които е бил телефона, изчистване със спирт и клечка за уши. Ако не стане както при мен, смени си аудио жак-а (който е асембли със страничните бутони) и всичко ще е идеално.
mucca

Мнение от mucca »

Привет на всички, вече от доста време съм на усилени тренировки, но не пия нищо допълнително. Искам да отслабвам и ми препоръчаха стромба. Дали ще се получи, нека да пишат тези, които са го пробвали.
Последно промяна от mucca на 14 Авг 2019, 11:47, променено общо 1 път.
petio_pesho

Мнение от petio_pesho »

Другия вариант е леко да е понамокрен :)
Публикувай отговор