Няколко въпроса относно iCloud!

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
hrist0stoichev

Няколко въпроса относно iCloud!

Мнение от hrist0stoichev »

Здравейте колеги, от доста време вече имам иФон и винаги ми е било мъгла общо взето за какво се използва този иКлауд. Никога не съм се ровил и ми е било все едно, но неска се поразрових и направо ми гръмна главата... нищо не можах да разбера. Имам доста въпроси, но ще се опитам да ги формулирам като 2-3.
1/ Значи сега в Game Centre, email-a ми е на @me.com, във АппСтора ми е на @abv.bg (като си взех телефона и съм правил всичко е така набързо), сега влязох през компютъра във иКлауда с @me.com, обаче в настройките на телефона за емайл на Клауда ми пише @abv.bg. Та последно сега какъв ми е емайла и как уж Клауда е на абв, пък влизам от компютъра с ме.ком? :D:D:D
2/ Купих си иПад и искам да си синхронизирам устройствата... та пак се връщам май на първия въпрос, кой емайл трябва да напиша в иПада за да се синхронизират?
3/ Като са синхронизирани например ако аз си напиша 1 бележка от иФона тя ще се появи ли на иПада и на компютъра и как примерно ще разбирам коя бележка от кое устройство е написана?
4/ Бекъпите от всяко устройство ще стават по отделно ли или ще има бекъп само на 1 то устройство?
5/ Photo Stream-а какво представлява? Защото виждам, че ми е пуснат, но във албума имам 300 снимки, а в този Фото Стрийм имам 200 снимки... Та как е качило някой, други не е?

Надявам се поне на 50% да сте ме разбрали, за което много се извинявам, просто ми е много омотано в главата и не знам как да си формулирам въпросите по-коректно. Надявам се от отговорите ви да ми се поизясни. Благодаря!

Поздрави,
Христо!
petio_pesho

Re: Няколко въпроса относно iCloud!

Мнение от petio_pesho »

Всички устройства на apple ще се синхронизират , но е нужен да имат нет , както и да си отметнал в настройките на Icloud какво да синхронизира, разбира се на всяко от тях да е с един акаунт.
tuitko

Мнение от tuitko »

Здр.Първо се извинявам ако непиша на правилното място и по точната тема,но имам нужда от помощ...Проблема ми е че нещо се прецака Photo Stream-a,снимам и снимките се записват само в Camera Roll-a,а в Photo Stream не се запазват снимките и съответно като ги няма там не се прехвърлят и в компа-всичко е ON,имам памет в I Cloud а защо е така нз.???Ще съм мн благодарен ако ми дадете събет как да го поправя!!!
Te.Made.With.Love

Мнение от Te.Made.With.Love »

Здравейте ,
имам проблем с айклауд и по-точно с май фото срйм . Преди известно време вместо да копирам снимките от фото стрйма на компютара ми направо им дадах кът. От тогава снимките от фото стрйма на телефона не се синхронизират с компютура ):Направих всичко , което се сетих , но не се получава . Надявам се не съм объркала темата и още по силно се надявам да ми кажете как да реша този проблем
Публикувай отговор