Дърпа ми пари след като не вдигна? [FIXED]

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
batence

Дърпа ми пари след като не вдигна? [FIXED]

Мнение от batence »

Здравейте пичове, имам следния проблем. То и както си личи от заглавието, телефона ми някак си автоматично таксува някакви стотинки след като не отговора на разговор, значи ако "вдигна" или "затворя" не ме таксува, но ей така ако не съм го чул или дори ако някой ми клипне само и после ми изписва съобщение от примата, "остатък по вашата сметка" и определено е по-ниска от предишната. Предполагам, че е би следвало да е от някой АРР, защото едва ли ще е от примата, за да ви улесня ще добавя списък на АРР-овете.
Изображение
Последно промяна от batence на 25 Мар 2013, 20:21, променено общо 1 път.
"I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write." Ken Thompson
Аватар
donchos

Re: Дърпа ми пари след като не вдигна?

Мнение от donchos »

Пробвай да изтриеш RotaryRing
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
Аватар
batence

Re: Дърпа ми пари след като не вдигна?

Мнение от batence »

donchos написа:Пробвай да изтриеш RotaryRing
Мерси пич, оправи се. Имах бегли съмнения точно за нея, защото нямах друг АРР за набиране, махнах я, ребуутнах (за всеки случай) и сега пробвах и се оправи, вече не ми таксува.
Благодаря отново :)

пс: не си инсталирайте ш*бания АРР! :-t
"I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write." Ken Thompson
Аватар
The Shaman
supporter

Re: Дърпа ми пари след като не вдигна? [FIXED]

Мнение от The Shaman »

"Пичага" така е като не четеш кое какво е ;)
Публикувай отговор