проблем с нов iphone 5 - десния ред не работи

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
The Shaman
supporter

Re: проблем с нов iphone 5 - десния ред не работи

Мнение от The Shaman »

Стига глупости вече! Сигурно има и такива, но не можеш да вкарваш всички в тоя дефект! Да не ти казвам аз колко съм докосвал... С това се занимавам и до сега не съм попадал на телефон с този ефект/дефект, никсане.
Аватар
niksan76

Мнение от niksan76 »

Не съм казал, че е дефект, а именно слагам го в кавички защото по скоро е бъг. Не мисля, че всички телефони които съм разглеждал, а те са доста са дефектни. Именно поради тази причина където видя iPhone 5 го проверявам, за да видя дали има този бъг и винаги го има. Не ми се вярва щом си разглеждал толкова много и щом с това се занимаваш да не си срещал подобен телефон. По скоро не ти е направило впечатление, както и на мен не ми беше направило преди. Искренно се надявам да попадна на такава бройка, която да го няма това нещо за да ида да си сменя моя.
iPhone 6 16GB Space Grey, iOS 8.1.1, ФO
iPad Air 2 WiFi 16GB + 4G
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

Казвам го именно защото съм ги тествал точно за този дефект! Аз не слагам кавички защото не смятам, че е софтуерно, но дано да греша. Както казах, при моя и няколко десетки други, които съм хващал, не съм срещал подобно нещо. Здраве да е.
Аватар
niksan76

Мнение от niksan76 »

Естествено, че здраве да е. Така както си сигурен ще се окажеш прав и това ме амбицира да поразгледам още телефони. Разбираш ли, че всеки телефон дето хвана е с този проблем и в един момент след десетия телефон си казах, че е при всички явно е така. Ще бъде много интересно ако се окаже, че съм попадал само на дефектни. Направо ще взема да пусна едно тото и ще делнем печалбата. Егати и късмета дето го имам!
c0l0r

Мнение от c0l0r »

аз съм с 5-ца от мтел преди месец закупен доволен съм слайдвам си сичко аир моде-майр пиша си всичко е 6 чак като ви четях коментарите зех да се плаша за сега всичко ми е повече от добре с 6.0.2 съм
codename47

Мнение от codename47 »

@c0l0r, каква информация ти излиза за седмицата на производство: viewtopic.php?f=32&t=37289 -> http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html ?
При мене е:
iphone 5, взет от Мтел края на ноември:

Model introduced: 2012
Serial number: .....
Production year: 2012
Production week: 46 (November)
Name: iPhone 5
ModelCode: iphone_5
Model Number: MD298
Group1: iPhone
Group2:
Generation: 7
Machine Model: iPhone5,1
CPU speed: 1.3GHz
Family name: Become a pro user to see this information. (sorry)
Screen size: 4 inch
Screen resolution: 1136x640 pixels
Colour: White
Capacity: 16GB
Factory: C3 (China)
iPhone 6S plus 64GB black
Ipad Air 3G 64GB
Аватар
niksan76

Мнение от niksan76 »

И моя взет тогава, ето и неговите данни:

Model introduced: 2012
Serial number: .....................
Production year: 2012
Production week: 46 (November)
Name: iPhone 5
ModelCode: iphone_5
Model Number: MD297
Group1: iPhone
Group2:
Generation: 7
Machine Model: iPhone5,1
CPU speed: 1.3GHz
Family name: Become a pro user to see this information. (sorry)
Screen size: 4 inch
Screen resolution: 1136x640 pixels
Colour: Black
Capacity: 16GB
Factory: C3 (China)
Ivan_82

Мнение от Ivan_82 »

Немога да разбера как все има недоволни и винаги има проблеми с вашите телефони минал съм през всички модели и до сега не съм имал никакви проблеми с които и да е.От както Мтел започнаха да предлагат Iphone взимам от тях апарати и до сега никога не ми се е случило да ми направи проблем,не разбирайте че хваля тези гладни п.....си но като си пазиш телефона няма проблеми,вие ги ровите постоянно с какви ли не неща и за това имате проблеми.Сега съм с 5-ца и всичко ми е наред!!!!
Gushev

Мнение от Gushev »

Е и аз съм от ментел отбора :)С 5 съм и съм доволен.Утре вземам още един,дано е ОК ;)
codename47

Мнение от codename47 »

има ли някой с този проблем който да е ъпдейтнал на 6.1 и да се е оправил: viewtopic.php?f=30&t=49254&start=0 , ...моя е още в сервиза (може би затова да го държат вече толкова време, за да видят дали ще се оправи с 6.1 :( ).
iPhone 6S plus 64GB black
Ipad Air 3G 64GB
Публикувай отговор