Жълто петно на екрана
Re: Жълто петно на екрана при Iphone 4
И на мен ми се появи ..телефона е на 26 месеца мтелски никога не е бил в сервиз...май ще трябва да го засилвам на някъде? Най-интересното е, че по някога изчезва?!
iPhone 5S FW 7.1.2
моя беше с такова петно, смениха го гаранционно в Мтел...
Щирлиц помисли. Хареса му и помисли още веднъж...
iPhone7 ФО Black 32GB (.)(.)
JaiLbreAk RuleZzzz
Това петно се появява и от изтърване на телефона.. имам 3-4 познати и след изтърване почна да им се появява.. и другото което забелязаха че телефона почва и да загрява повече.. гаранционно го сменят ако няма следи от изтърването 

И аз имам същия проблем малко жълто петно около 2-3 милиметра, но мен това не ме тревожи.Само знам че е от лепилото и е само на iPhon-ите произведени 2010 година.
- angelovarna
- Обратна връзка:
Не ти е съвсем вярна информацията. Проблема се проявява и при телефони от пролетта на 2011-та (казвам го като бивш собственик на такъв).
Ако петното започне да се разширява - отиваш към сервиза и до 5 работни дни - имаш нов телефон.
Ако петното започне да се разширява - отиваш към сервиза и до 5 работни дни - имаш нов телефон.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
Голям филм... чак сега след година и месец ползване ми се появи този проблем в 4s-ката. Днес по някое време докато си преглеждам снимките на една по светла снимка, забелязах че горният ляв ъгъл на екрана жълтее леко петно. Като се прибера в България ще трябва да посетя ония от Германос докато му е време и съм още в гаранция. Изумен съм, бях чувал, че излизали такива проблеми на пресни бройки, но с времето се опрявало, но не и очаквах, че ще се появи след толкова време. Виждам, че не съм единствения.
„Stay hungry, stay foolish!“
При мен тези магарии се появиха след изтичане на гаранцията. Телефона като че ли почна да загрява малко повече при включен 3G или на зарядно, и като позагрее се появява жълто петно в лявата част на дисплея. Като изстине - нищо му няма. Но няма вече кой да ми го смени 

При мен се появиха след като паднах върху него с най-първия съм (2g) и не изчезват дори и при изгасен телефон, но друг интересен ефект имаше в началото беше тънка линия по средата на екрана после се разнесе на 2 петна в почти краищата на екрана и от вече 4-5 месеца не се променят. Та най вероятно са били притиснати по някакъв начин дори без да разберете за да ви се появи и при вас.
Аз виждам лампите леко на iPhone 4. Това какво означава, че дисплея заминава ли?simba4 написа:С новият ми дава Същтото време за гаранция и то е до 26.12.2012, което ме навежда на мисълта че гаранцията е 1 година!
Нека всеки който има iphone 4s да погледне под ъгъл горната 4аст на дсиплея към статус бара и да ми каже дали се виждат лампите на подсветакта! Според мене това го има във всички 4s - ки или греша? Най-добре се вижда в settings и при стартирана на skype!
Това е като експеримент за да знам за напред ако се увеличи този проблем какво да правя!
Не знам, тези Айфони вече по гаражите ли ги правят? Всеки по нов модел, все повече дефекти- не отиват на добре работите другарииииии 

хмм при мен такова нещо няма..abozhilov написа:Аз виждам лампите леко на iPhone 4. Това какво означава, че дисплея заминава ли?simba4 написа:С новият ми дава Същтото време за гаранция и то е до 26.12.2012, което ме навежда на мисълта че гаранцията е 1 година!
Нека всеки който има iphone 4s да погледне под ъгъл горната 4аст на дсиплея към статус бара и да ми каже дали се виждат лампите на подсветакта! Според мене това го има във всички 4s - ки или греша? Най-добре се вижда в settings и при стартирана на skype!
Това е като експеримент за да знам за напред ако се увеличи този проблем какво да правя!