Много странен и необясним проблем с Iphone 2G
Много странен и необясним проблем с Iphone 2G
Така проблема е много странен, докато си разглеждах нещо на айфона реших, че трябва да влезна в интернет, но тъй като съм си изтеглил SBSettings (това със слайдването по линията на батерията и часовника) и от там си спирам и пускам интернета, (както wifi така и E data) пускам аз интернета (Ε data) и зарежда, но нещо ми запецваше и реших да му дам respring (пак от SBSettings) правил съм го много пъти и всичко си е наред, но този път след respring-a всички 4 страници с апликации (изключвайки 1 страница с базовите апликации) се истриха.Не знам защо така стана.Така или иначе изчезнаха и трябва на ново да ги тегля, можете ли да ми дадете някакво логично обяснение, защо АДЖЕБА се е случило така.И има ли начин да се направи нещо да се възтановят чрез връщане на предишна дата, нещо като System restore, просто търся отчаян начин да ги върна, защото доста добри програми имах......
Re: Много странен и необясним проблем с Iphone 2G
Повредил си кеша на иконите. Можеш да ги върнеш от SBSettings->More->Hide Icons.
Ами в Hide icons са ми програмите които, съм изтеглил след истриването, старите ги няма.
Влез във /var/mobile/Library/Caches и изтрий файла com.apple.iconsCache.plist, след което рестартирай телефона.
Ако пак не става:
- влез в Settings->General->Restrictions и задай Enable, след което Disable Restrictions.
Ако пак не става:
- влез в Settings->General->Restrictions и задай Enable, след което Disable Restrictions.
Ами в /var/mobile/Library/Caches имам следните файлове:
com.apple.installations.plist
com.apple.notes.sharedstore.lock
com.apple.pep.configuration.plist.
com.apple.springboard.displaystate.plist
Този файл дето казваш ти com.apple.iconsCache.plist не го намирам.
По втория начин не става.
com.apple.installations.plist
com.apple.notes.sharedstore.lock
com.apple.pep.configuration.plist.
com.apple.springboard.displaystate.plist
Този файл дето казваш ти com.apple.iconsCache.plist не го намирам.
По втория начин не става.
Пробвай тогава Settings->General->Reset->Reset Home Screen Layout.
Разместиха се сегашните икони, но няма и следа от старите.
Лошо. Освен да пробваш с връщане на последния читав бекъп, ако имаш такъв, за друго вече не се сещам. Явно се е омазало сериозно.
Ами аз когато прави бекъп винаги го спирам (когато го свързвам с Itunes), така че едва ли имам някакъв бекъп.
Както и да е малко по малко ще си въстановя програмите.
Благодаря все пак за помоща.
Както и да е малко по малко ще си въстановя програмите.
Благодаря все пак за помоща.