Важи ли гаранцията на закупен от САЩ iPhone 5 в България ?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
fenix55555

Важи ли гаранцията на закупен от САЩ iPhone 5 в България ?

Мнение от fenix55555 »

Здравейте,

Купих си iPhone 5 от Америка и се интересувам дали му важи едногодишната гаранция в България?
Ако да, моля пишете кой магазин обслужва тази гаранция? Има ли възможност за замяна и ако да, какви са условията?

Благодаря Ви!
Аватар
donchos

Re: Важи ли гаранцията на закупен от САЩ iPhone 5 в България ?

Мнение от donchos »

Аз наскоро питах в Creative Center относно въпроса с гаранцията,и ми казаха,че при тях важи гаранция за телефони закупени само от ЕС,независимо дали са ФО или ФЗ,но ако искаш все пак попитай!
Stay hungry,stay foolish!
- Steve Jobs
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

donchos написа:Аз наскоро питах в Creative Center относно въпроса с гаранцията,и ми казаха,че при тях важи гаранция за телефони закупени само от ЕС,независимо дали са ФО или ФЗ,но ако искаш все пак попитай!
На жена ми 3ГС-а се оказа от ОАЕ , но въпреки това го ремонтираха, заради все още вжащата му заводска гаранция.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
OXYGEN
Обратна връзка:

Мнение от OXYGEN »

DanteIX написа:На жена ми 3ГС-а се оказа от ОАЕ , но въпреки това го ремонтираха, заради все още вжащата му заводска гаранция.
Ремонтираха?
Нали уж iphone-ите се подменяха при проблем?
Имам вече на два пъти така сменени от Глобул и то все за дребни неща - един заради несработващ всеки път хоум бутон и един заради спряла вибрация.
Аватар
DanteIX

Мнение от DanteIX »

OXYGEN написа:
DanteIX написа:На жена ми 3ГС-а се оказа от ОАЕ , но въпреки това го ремонтираха, заради все още вжащата му заводска гаранция.
Ремонтираха?
Нали уж iphone-ите се подменяха при проблем?
Имам вече на два пъти така сменени от Глобул и то все за дребни неща - един заради несработващ всеки път хоум бутон и един заради спряла вибрация.
нейния не беше глобулски, а ФО от човек
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
Публикувай отговор