Въпроси относно закупуване на iPhone 4s

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
vesellaa

Въпроси относно закупуване на iPhone 4s

Мнение от vesellaa »

Здравейте ! Първо искам да ви благодаря за отделеното време ! :) Имам няколко въпроса относно закупуването на iPhone 4s от друга страна. Вярно ли е , че телефонът е по евтин . Може ли да се закупи без каквито и да било тарифни планове. Ако се купи от друга страна ( става въпрос за Холандия ) ще може ли телефона да работи с български оператор ( мтел ) . Може да прозвучи смешно , но аз до сега не съм имала iPhone ,но менюто на английски ли е , може ли да се промени на български и , ако е купен от Холандия на холандски ли ще е ? Благодаря предварително ! :) :)
ivancho111

Re: Въпроси относно закупуване на iPhone 4s

Мнение от ivancho111 »

Със сигурност,ако си го закупиш от официалния магазин на Apple в Холандия, ще ти излезе по-евтино,но на твое място бих си го взел от България.Ако се поразровиш във форумите,можеш да намериш доста изгодни оферти на чисто нови Iphone 4s(с гаранция 24м.) или ползвани един-два месеца,отново гаранционни.Не ти препоръчвам да си купиш Iphone,от който и да е оператор или верига-магазини като Техномаркет,Мултирама и т.н.,тъй като излишно слагат надценка.
За да можеш да го ползваш към всички оператори,трябва Iphone-ът да е Фабрично Отключен(ФО)-те попринцип са малко по-скъпи от фабрично заключените към определени оператори.
Относно менюто,всеки Iphone идва фабрично с английски език,но има вариант и да го смениш на български,ако желаеш,но не препоръчвам.
И последно,ако си вземеш Iphone,те съветвам да му направиш Jailbreak-по този начин можеш да сваляш неограничено всички платени приложения от AppStore-а(от там се купуват програмки,игри и т.н.) напълно безплатно.
Успех!
Iphone 6 16gb Space Gray
Macbook Air 13' 256gb SSD i5 mid-2013
mich

Re: Въпроси относно закупуване на iPhone 4s

Мнение от mich »

Здравейте ,
Първо да се извиня ако тук не е мястото за този въпрос! Пример:Купувам телефон от човек,той след 2 дни казва,че телефона е откраднат и ми го прибират от полицията.Как може да се избегне този момент? Благодаря предварително за отговора !
Публикувай отговор