Ето какво се случи, вчера цял ден си имах интернет, а вечерта просто изведнъж изчезна. Не е от мобилния оператор, защото изчезна като цяло иконката 3G в горния ляв ъгъл до мобилния оператор. Рестартирах телефона няколко пъти (софт рисет), но нищо не се получи. Включвах и изключвах интернета, потвърдих настройките, пуснах airplane mode няколко пъти - нищо. Тази сутрин в пристъп на яд реших да го ресторна. Когато сменях стария телефон с този, бакъп ми се получи чудесно, иконите дори бяха подредени по същия начин, прехвърлиха се и снимките в Camera roll. Обаче след рестора днес нещо не се получиха нещата. Наложи се да си сетна телефона отново като нов и после да синхронизирам другите неща, при което снимките от камерата не се прехвърлят естествено в camera roll. А и всичките ми апликейшъни се разбъркаха, направо пушек ми излиза от ушите. И за капак, интернетът не се оправи.
Та по - накратко въпросите ми са - възможно ли е все още да ресторна телефона от бакъп като всичко си дойде на мястото?
Как да оправя интернета?
Телефонът е ФО, купуван от щатите преди няколко месеца, къде ми важи гаранцията?
Ще ви помоля също така инструкциите да не са много сложни
Проблем с мобилния интернет на 4S
Re: Проблем с мобилния интернет на 4S
проблема може да е в Сим карата
гаранцията важи във CreativeCenter
да можеш да сложиш обратно бекъпа, но може да се омаже до ушите, както стана при мен
гаранцията важи във CreativeCenter
да можеш да сложиш обратно бекъпа, но може да се омаже до ушите, както стана при мен
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iMac, i7, 1TB fusion, 750 GT Sierra
Не съм джейлвал, не джейлвам, няма и да джейлвам!!!
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Благодаря.
Утре ще пробвам друга сим карта и ако не стане, ще го нося към сервиза.
Няма да се мъча да бакъпвам повече, явно не му е писано. Яд ме е, защото не знам защо не се получи този път, при смяната от 3г на 4с се бекъпна чудничко.
Утре ще пробвам друга сим карта и ако не стане, ще го нося към сервиза.
Няма да се мъча да бакъпвам повече, явно не му е писано. Яд ме е, защото не знам защо не се получи този път, при смяната от 3г на 4с се бекъпна чудничко.
За другото е така, НО гаранцията от САЩ НЕ важи в БГ. Тук важат само европейски гаранции. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Важи, гаранцията в криейтив казах вече, ако не е от АТ&Т или varizon важи, също важи и заводската която е 1 година.
Ако ти е от картата си поискай нова от магазин/офис на оператора, няма нужда от сервиз.
Ако ти е от картата си поискай нова от магазин/офис на оператора, няма нужда от сервиз.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
Не мога да намеря друга мини сим карта, за да тествам.
gogi71, надявам се, но докато чакам мини сим карта да ми попадне от някъде, други идеи?
gogi71, надявам се, но докато чакам мини сим карта да ми попадне от някъде, други идеи?
Отиди в офис по голям, на мобилния ти оператор и ги помоли да ти тестват сим картата. Те имат едни устройства за симтест. И да ти дадат някаква тяхна служебна за да тествате на телефона. Не би трябвало да ти откажат нито едно от двете.
iPhone 8+ 64GB
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
iPad Mini 16GB WiFi
iPad Pro 9" 32GB WiFi
иконката изчезва когато няма покритие на 3G мрежата,
може да са правили нещо по мрежата.
Пробвай с карта на друг оператор.
може да са правили нещо по мрежата.
Пробвай с карта на друг оператор.