Error 29

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
Jimah

Error 29

Мнение от Jimah »

Здравейте,

при рестор на 3gs (old boot) 06.15.00 , който беше с 4.0.1 до сега, (не знам дали е работел GPS-a , не съм го ползвал, не могат да ми дадат тази информация) поради причината, че на всеки 3 мин. се рестартираше, в края на процеса (shift + restore в iTunes с custom 4.3.3.) ми дава грешка 29 (което проверих в много български и чужди сайтове и означава според повечето хора несъвместим хардуер - батерия, със софтуер по - нов от 4.+). наистина смених батерията, но първото нещо, което пробвах след това беше да върна предишната батерия и да ресторна на ново... нищо различно не стана - грешка 29. Не би трябвало грешката да се дължи само на това, защото със старата батерия си работеше на 4.0.1.

Някой има ли идея какво да се прави, аз сигурно ще поръчам още една батерия, ама ми писна, това ще е 3-та поредна от различна партида и нищо ново...

Препоръчайте ми нещо, благодаря :)

ЛС или jimah33@gmail.com

ПС: всичко, което разбера , ще го споделя тука за съфорумниците ! :) Приятна вечер !
Bad Boy

Re: Error 29

Мнение от Bad Boy »

Смени си батерията с оригинална и ще си решиш проблема L-)
Аватар
Jimah

Мнение от Jimah »

Нали ти казвам, пробвам три различни, 2 от които са оригинални, ама ей го е... въпреки това най - вероятно ще поръчам още една. Препоръчай ми от къде да взема оригинална още една ?
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Не е до оригиналност, а до съвместимост 616-0435 трябва да бъде батерията , за да си сигурен че ще работи на твоя !
Аватар
Jimah

Мнение от Jimah »

И това ми е ясно, но за жалост на ментетата не пише никакъв сериен номер на тях... Благодаря ти иначе !
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Ще се намери една оргинална батерия за ;) ако това ти е проблема.
stancheff

Мнение от stancheff »

а от къде мога да разбера тая съвместимост къде я пише ?
Before--> iPhone 4 FW 5.1.1 FU via AT & T Customer Service :))
Now--> iPhone 4S FW 5.1.1 FU, White edition
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

Изображение
kawabiker

Мнение от kawabiker »

Той Гогата даже и ти я показва батерията, че я има в ръце, а ти още се чудиш къде да я търсиш :) , пиши на Гогата да ти я праща !
Имай в предвид , че батерията ще реши проблема само с грешка 29, но този телефон, щом се е рестартирал на всеки 3 минути си има и някъв друг проблем с хардуеър !
Аватар
Marutyan

Мнение от Marutyan »

и аз да споделя, попадна ми iphone 3gs стар бутром, който при включване на кабела за зареждане показваше щепсел и на 45% , реших да го ъпдейтна на 5.1.1 (беше на 5.0) всичко вървеше както трябва, но на края излезе error 29 и съответно влезе в рекавъри мод, от който няма излизане с тайни ъмбрелла пробвах,
реших да го даунгрейдна на 4.1 , пак греда.
отново го качих на 5.1.1 (с ерор 29 разбирасе) след което го джейлнах с редсноу и воала, взе че се включи =))
пак показва щепсел , ще пробвам да му сменя батерията и ще пиша какво е положението.

смених батерията с китайска(първо качество :P ) и всичко се оправи
Аватар
Jimah

Мнение от Jimah »

От днес:

Телефона се сдоби с нова батерия - оригиналната от едно време, която е била сменена защото държи грубо 16 стотни (шегувам се, но малко държи наистина) след което лъже телефона , че е празна и иска източник на ток (знаете иконата за това - празна батерия със светкавичка и кабел отдолу). Но както и да е, с тази батерия грешката 29 е изключена: Ресторнах с 4.1 къстъм , който си направих от оригинален с новия Ред Сноу (от 18.06.2012г. мисля, че беше), което съживи телефона без грешки, след което пак с ред сноу джейлнах и всичко беше наред. Качих бекъп-а обратно макар и това да не е желателно по принцип, но със сигурност в него нямаше грешки - беше необходим заради снимки и най-вече контакти, но нямаше връзка с Мтел (телефонът е ФЗ). Този проблем го реших с ъпдейт на Mobile Substrate от Cydia и отново от там Ultra sn0w install.

Надявам се да съм бил полезен, поздрави :)
Аватар
Jimah

Мнение от Jimah »

Marutyan написа: смених батерията с китайска(първо качество :P ) и всичко се оправи
Колега, би ли ми дал линк към www.ebay.com или, (:~ от където си си взел тая батерия, която си използвал, защото аз взех две чисто нови, но не са подходящи за мен. Благодаря.
Аватар
Marutyan

Мнение от Marutyan »

Не съм я поръчвал в eBay , купих си я от магазин, струваше 20 лв, ако си от Пловдив, мога да ти кажа къде е магазина
Аватар
Jimah

Мнение от Jimah »

Кажи, имам кой да ми я вземе в Пловдив :)
Аватар
Marutyan

Мнение от Marutyan »

магазинчето се намира срещу стадион Ботев,на спирката
Аватар
Jimah

Мнение от Jimah »

Ааа, идеално, много близо до тях е това :))
Аватар
tomalie

Мнение от tomalie »

приятел,имах такъв проблем error 29,какви ли не философи излязоха,че трябвало да сменя батерията,това да се разпои,онова да се разпои,четох,че четох,накрая го занесох на сервиз,човека за 10 кинта ми го оправи и го питах как? и той само ми каза,че проблема е software-рен :) каза имаме си тайни :)
iPhone 4 16GB iOS 5 Globul
Аватар
Jimah

Мнение от Jimah »

При мен не е софтуерен, пробвах с оригинална батерия и става ! :)
Публикувай отговор