Siri

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Публикувай отговор
anipetkova

Re: Siri

Мнение от anipetkova »

Искам да попитам как да активирам Siri? Прочетох в интернет,че става от Settings > General > Siri, но при мен няма такава опция. Преди съм я виждала, но сега изчезна. Какво мога да направя по въпроса?
cveteca

Мнение от cveteca »

Сигурна ли си, че си с iPhone 4S, а не с iPhone 4 ?
bozdogana

Мнение от bozdogana »

Инсталирах си Siri по този клип http://www.youtube.com/watch?v=OunCGi2EVfw но Siri Server не ми се появява и няма как да въведа Proxy Host в Spire. Може ли малко помощ защото искам да имам Siri на моя Iphone 4 5.1.1 jailbreak c redsn0w.
Аватар
jigita

Мнение от jigita »

Явно е с четворка и е имала инсталирано SiriPort.Няма как да и изчезне ако е с 4S.За сега най добре според мен се представя Siriport .На който му харесва да има сири да си добави репото Repo.SiriPort.Ru а на там е лесно.За мен това сири е напълно излишно нещо.
Iphone 5- 6.0.2- Iphone 4 5.1.1
PC-Sandy Bridge-Windows 7
PC 2-Hackintosh
The New Ipad 32 gb + 4G
bozdogana

Мнение от bozdogana »

bozdogana написа:Инсталирах си Siri по този клип http://www.youtube.com/watch?v=OunCGi2EVfw но Siri Server не ми се появява и няма как да въведа Proxy Host в Spire. Може ли малко помощ защото искам да имам Siri на моя Iphone 4 5.1.1 jailbreak c redsn0w.

оправих се и сам. то докато някои отговори ...
wallase

Мнение от wallase »

Аватар
endemor

Siri на iPhone 4 --> Не работещ mail app?!

Мнение от endemor »

Питането ми е към тези от вас които са сложили Siri на 4-ка и не им работи мейл апликейшъна?! Прочетох няколко чужди форума и доста хора имат този проблем и няма решение към момента... или поне аз не открих такова. Сложил съм сири от руския сорс Siriport! :-t
THE iPhone, 3G, 3GS, 4, 4S,5,5C,5S,6 и чакамe 6S :D
buddhabar

Мнение от buddhabar »

Ами аз съм с руското siri от както излезна и нямам проблеми с нищо B-)
iPhone 6 Plus ФО Ментелски iOS 9.1
Аватар
keeponrollin

Мнение от keeponrollin »

И аз го бях сложил от сирипорт.ру но някои от игрите спряха да ми се отварят...

После тръгнах да деинсталирам сири-то и няма да ви обяснявам кви каши станаха, едвам го ресторнах.

Чудя се дали да пробвам пак..то самото сири си вървеше ок, но ми бъгна много от приложенията, не знам защо.
А като се замисля, то за САЩ още не е достатъчнно разработено (не може да търси ресторанти примерно) та камо ли за не-англоговорящи, дето едвам им разбира диалекта...супер отчетливо и говоря, и пак не ме разбира понякога. За звънене на някой от контактите да не говорим. И кво-да ми пуска музиката и да ми слага аларми, мога и сам.
iphone X 64GB silver
iPhone 6S 16GB Silver
iPhone 5S 16GB
iPhone 4 16GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 8GB
iPod Touch 32GB
jh_ivanov

Мнение от jh_ivanov »

siri има вече за iPhone4 с iOS6 от сирипорт
iPhone 7 32GB , iOS 10.2
Аватар
kr.ivanov

Мнение от kr.ivanov »

знаем, беше обявено много отдавна. Въпреки всичко, аз не мисля че върши голяма работа. Е, да кажем че е полезна в търсенето на определени обекти, спестява време. Но как ще ми спести време да си настроя алармата? Почти никак, на 2 клика разстояние е.
iPhone 4S 16GB Black iOS 6.1 jailbreak evasi0n
Mladenoff95

Siri-то изчезна

Мнение от Mladenoff95 »

Здравейте,

бях с jailbrake-нат iOS 5, но го restore-нах през iTunes и си го ъпдейтнах до iOS 6, обаче оная лудата изчезна (или поне като задържа home бутона, ми отваря voice control)
Някакви идеи ? Благодаря предварително.

П.П. С 4s съм
ivancho111

Re: Siri-то изчезна

Мнение от ivancho111 »

Трябва да влезеш в Settings>General>Siri и да дадеш "On" срещу "Siri".
Iphone 6 16gb Space Gray
Macbook Air 13' 256gb SSD i5 mid-2013
Аватар
m0v3mp3

Мнение от m0v3mp3 »

Качих го, но не ми хареса - почна да пада батерията супер бързо, рестор ли оправя нещата (iPhone 4)
d3vian

Siri проблем

Мнение от d3vian »

Колеги,не знам дали това е точното място за постване,но ще пробвам...Та на проблема...когато се опитам да "общувам с Siri" тя се обръща към мен с някакво име от указателя ми.Пробвам се да го сменя,но ми дава да избирам само от контактите ми..А преди не беше така,oбръщаше се към мен с името ми...Помогнете ако можете!
ivancho111

Re: Siri проблем

Мнение от ivancho111 »

Влез в Settings>Mail,Contacts,Calendars>My Info.Преди това си направи контакт с твоето име,после ще се обръща към теб поименно и можеш да си добавиш:girlfriend(приятелка),my best friend(най-добър приятел),mother,father,brother,cousin,uncle,aunt и т.н.
Iphone 6 16gb Space Gray
Macbook Air 13' 256gb SSD i5 mid-2013
krumzero

Въпрос за Siri

Мнение от krumzero »

Здравейте, искам да попитам защо,когато питам Сири какво е времето тя казва например, че е -5 градуса, а на вън е +14? В Weather си показва правилно.
Аватар
what

Мнение от what »

Не виждам друга причина, освен, че ти показва времето за 2 различни места :P
krumzero

Мнение от krumzero »

Не е това...
Публикувай отговор