Ресторнах си телефона и отново си качих снимките, които имах и преди. Забелязах, че някой папки (тези с много снимки в тях) като ги кача на телефона си застават както си бяха преди (нормално) и при следващото синхронизиране снимките в тях се разбъркват.
Като изтрия от компютъра iPod Photo Cache и синхронизирам, се оправят, но при следващото синхронизиране пак се разбъркват. Решението е преди всяко синхр. да трия iPod Photo Cache, което е тъпо.
Дали не съм преместил по невнимание някакви настройки и изобщо има ли някакви опции за подреждане на снимки в самите папки или iTunes си го прави по собствено осмотрение?
Подреждане на снимки
Re: Подреждане на снимки
Изобщо не разбирам какво става.
След 5 рестора се ядосах, преинсталирах уиндълса, инсталирах наново iTunes, пак рестор по ДФУ, зададох го като нов, качих си всичко наново и пак същото - в началото подрежда снимките нормално (подред - по име) и след втората синхронизация ги разбърква и се получават без никакъв ред според мен или поне не мога да го схвана.
Никой ли няма някакво предположение?
След 5 рестора се ядосах, преинсталирах уиндълса, инсталирах наново iTunes, пак рестор по ДФУ, зададох го като нов, качих си всичко наново и пак същото - в началото подрежда снимките нормално (подред - по име) и след втората синхронизация ги разбърква и се получават без никакъв ред според мен или поне не мога да го схвана.
Никой ли няма някакво предположение?
Прочети наличните поправки в iTunes 10.6.3: http://support.apple.com/kb/DL1426
Да, сега го видях "...may appear in an unexpected order"
Доста тъпо, но някакси така вече знам, че проблемът не е в моя телевизор.
Благодарности на victor11, изключително полезен човек.
Доста тъпо, но някакси така вече знам, че проблемът не е в моя телевизор.
Благодарности на victor11, изключително полезен човек.