Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Днес ми донесоха iphone-а всичко беше наред, заредих си музика, картинки, видео...
даже си пусках песни и всичко си вървеше окей, но по-късно пробвах да пусна един клип
първо ми показа, че неможе да го пусне, после го пусна без звук пробвах да пусна някоя песен и въобще от тогава нямам звук ровичках тук какво ли не не съм натискала мутето(или страничното копче) и Wi-Fi мреже не съм си намерила още, направо нямам си на идея как стана това, ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна
Сложи телефона на док-станцията, нека синхронизира, след това иди на клиповете и отмаркирай този клип, който ти прави проблем и отново синхронизирай. По този начин ще махнеш вредния клип от телефончето, това се сещам на първо мислене да опиташ.
Едит: А, още нещо се сетих: иди в списъка с клиповете, да ти излизат отляво иконките и среу тях - имената им, и опитай с драг (плъзгане) в полето на вредния клип наляво рязко с пръста, ще ти излез червен Delete бутон, и така може да го делнеш. После виж има ли звук. Ако пак няма - рестарт и кажи как е.
Последно промяна от zviaraD на 14 Яну 2008, 16:25, променено общо 1 път.
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
не е от това те видео клиповете музиката всичко си върви окей само дето нямам абсолютно никакъв звук все едно е муте.. но все пак пробвах това което ми каза и изтирих всичкото видео което сложих... но няма промяна, незнам нещо в settings да не съм разбутала, но всичко ми се струва нормално...
извинявай ако те обидя , но провери ли дали не е мръднато щифчето горе в ляво на телефона до изхода на слушалките - трябва да не се вижда червена точка
user002 написа:извинявай ако те обидя , но провери ли дали не е мръднато щифчето горе в ляво на телефона до изхода на слушалките - трябва да не се вижда червена точка
напред го направих това със слушалките и нямаше ефект, но сега пак пробвах и се чува само през тях но доста тихо като ги махна обаче пак няма звук... и като усилвам и намалям разликата в звука е адски малка...
да волум лимита е off, а сега го изключих и пак го вкючих и без слушалките пак нямам звук, но интересното е, че този път звука е много по силен обаче пак неще да се намаля и усилва мисля да го изключа и да го оставя малко да си почине горкичкия дано след това да се оправи незнам кво друго може да е....
Значи това е тъпичко но при един приятел проработи.Значи звъниш си от друг телефон на iPhone и даваш на високо говорител(Speaker) затваряш и пробваш тогава
ами моя телефон е даунгрейднат до версия 1.1.1, но ми казаха че за сега мога само като ипод да го ползвам, но видях че имам инасталиран anySim но не съм пробвала да си сложа картата още, а телефона сега го вкючих и си върви перфектно звука само със слушалки като ги махна и нищо не се чува
GVB написа:Пробвали да сложиш слушалките. Аз имах такъв проблем нещо беше забил и не пускаше звук от никъде...и като сложих слушалките после се оправи.
Както казва GVB обаче докато са ти сложени слушалките рестартирай ... при мен така се оправи
не става и със слушалки, и без слушалки как ли не го изключвах и включвах...
и пак си върви звука само през слушалките като ги махна няма и грам звук нито на рингтон, нито на нищо...
d3n1 написа: не става и със слушалки, и без слушалки как ли не го изключвах и включвах...
и пак си върви звука само през слушалките като ги махна няма и грам звук нито на рингтон, нито на нищо...
Дени пробвай с рестарт който се прави като задържиш HOME и SLEEP бутона за около десетина секунди докато не се появи логото.Съжелявам ако те обиждам и го знаеш , но просто виждам , че никой не е писал как да го направиш!
вече пробвах и с рестарт и то не един, но звук пак имам само през слушалките, ако знаете някакъв софтуер който да инстална да помогне нещо... че вече се отчайвам дали може да ми е изгорял спийкъра ?!
Инсталирах си това advanced preferences, но пак няма звук да ви питам вие можете ли да влезете в настройките
на Speaker -> Tone Control защото на мен не ми дава достъп до тях... ?!