Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Здравейте. От година ползвам телефона, купих го втора употреба 3GS - 16 GB Jailbreak 4.2.1 версия на софтуера - без да съм я обновявал до момента. Качвал съм му какво ли не и до преди няколко седмици работеше без да е забивал, но от известно време започна да забива докато браузвам, чатя или играя на игри. Странното е, че когато слушам музика или не го пипам не забива. А начина, по който забива е първо се губи подсветката на дисплея, но остава като фон това което е било на него преди да забие и след 1-2 секунди гасне напълно. След като го пусна най-често ми казва, че няма батерия, дори да е бил на 90% и след като го включа в зарядното се оправя. Но има и случаи, в които си тръгва и без зариядно. Бихте ли ми дали някой съвет какво да правя и дали на някого му се случвало това )).
Поздрави и благодаря.
Iphone 3GS Black 16GB AT&T - 5.0.1 BB: 06.15.00 Jail Iphone 4 White 16GB М-тел6.1 Jail HTC EVO 3D
Какво ще рече това ? Телефонът фабрично отключен ли е ?
Мерси много ! От това, което прочетох в темата за начинаещи видях, че имам ultrasnow pack в cydia, значи няма да имам проблем да си го ресторна с нова или по стара версия на софтуера, за да отстраня проблема. Чакам да кажете какво да правя от тук на там. Благодарско
Iphone 3GS Black 16GB AT&T - 5.0.1 BB: 06.15.00 Jail Iphone 4 White 16GB М-тел6.1 Jail HTC EVO 3D