Iphone 4S доста се затопля!

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
RauL...

Iphone 4S доста се затопля!

Мнение от RauL... »

Вече за трети път ми се случва когато съм във Facebook през Айфона, да ме изхвърля от приложението, и задната част на телефона доста се затопля. Като го оставя 1 2 минути и изстива. Някой знае ли защо става така?
Аватар
housemd70

Re: Iphone 4S доста се затопля!

Мнение от housemd70 »

Греенето е нормално, а фейсбука нещо го скофтиха. Наложи се вече един път да го преинсталирам. Явно товари системата повече от нормалното.
"Legio Patria Nostra"
Аватар
donpeev

Мнение от donpeev »

...за греенето е нормално , двуядрен процесор - какво очакваш? При игри, сърфиране или друга по-тежка употреба се затопля доста, не се притеснявай! А относно фейсбука - явно се е скапал, лично аз за сега нямам проблеми, не го изключвам, но и не го ползвам често, защото имам комп до мен през повечето време.
iPhone 6+
Аватар
icaka-p12

Мнение от icaka-p12 »

и при мен загряваше и сметнах като вас, че е нормално, наложи се да правя клип и да видите какво става като снимаш 10-12мин. клип , отзад яйце можеш да опържиш, но стана нещо необяснимо за мен :)) ресторнах, когато излезе джейла, джейлнах след това и спря да загрява толкова като преди :) не мога да си го обясня, но спря :)
before
iPhone 2G 8GB, iPhone 2G 16GB,iPhone 2g 8gb,iPod Touch 2g 16gb,Nokia E52,Nokia E72,HTC wildfire,HTC Touch pro 2,iPhone 3gs 16gb x2,iPhone 4 16GB,iPhone 4 32GB [GLOBUL]
now
iPhone 2G 8GB,3.1.3
Samsung Galaхy S3 4.1.2
Macbook Pro 15" early 2008 - 2.4Ghz dual core,4GB Ram,8600GT 256mb,10.7.5 Lion :))
bo6nqk

Мнение от bo6nqk »

Аз снимах 40мин клип с моя iPhone 4s и не ми направи впечатление да се е изпържил чак толкова. Може би защото клипа беше навън на температура -2/-5градуса. Но и аз съм имал случей да е загрявал доста но не съм обърнал внимание на какво се дължи.
iPhone 4S/16GB/Black/FL GLOBUL/iOS 5.0.1
Публикувай отговор