Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Здравейте,
Един приятел има Iphone 4 и му се е появило жълто петно на екрана.Каза,че не пречи на функционирате на телефона,но не му е приятно да го гледа.Някой от вас имал ли е такъв проблем?Ако се смени LCD дисплея зад стъклото дали ще се оправи?
Благодаря.
Ето снимка
Iphone4 написа:Това мисля че е от проблема с лепилото
Нямам си понятие от този проблем ,но ако някой знае би ли казал как би могъл да се оправи.С нов lcd touch или някой майстор може да го оправи?
Благодаря за бързите отговори!
Проблема се оправя само с нов комплект дисплей + тъчскрийн, Но според мен е въникнал от това че е бил сменен с евтин такъв, на оригинален дисплей никога не съм виждал такова нещо.
Здравейте аз също имам проблема със жълтото петно, но странното е че се появи едва сега, а телефона го имам от година и 3 месеца и се появява само като играя по дълго време и след това изчезва дали ще ми го сменят в мтел на някой до сега сменяли ли са му го от там също имам и проблем със home бутона. Заслужава ли си да им го нося на мтелците
Здравейте,аз имам същия проблем с петното и ще го нося в Глобул.И тъй като съм пълен лаик относно Iphone(и всякакви неща свързани с техника),искам да попитам:Значи-лятото ми смениха захранването и камерата в сервиз,който не беше на Глобул.Дали ще се види,че телефона е ремонтиран?И другият ми въпрос е-тъй като ми е джейлбрекнат телефона-как може най-лесно да махна въпросният джейлбрейк!Съжалявам за може би много тъпите въпроси и благодаря предварително!
delqnbotev написа:след колко време ти го смениха и петното постоянно ли стоеше на диспеля
След 10 дена ми се обадиха да си го взема от магазина, иначе да постоянно се виждаше петното. Като не го ползвам избледняваше, но като захвана някоя игричка ...... ей такъв ставаше