Закачам го към Wi Fi мрежа и всичко е ОК, браузвам си и тн., но в един момент интернета буквално замръзва/забива, а горе показва че е пълен обхвата.От менюто на Wi Fi -я го вкл. и изкл. и нищо, пак така, показва че е свързан, но не отваря.В един момент започва да показва събщение, че не може да отвори страницата.Всичко си идва на мястото след рестарт на телефона.Този проблем го наблюдавах на няколко различни рутера.Правих рестор без да връщам бек ъп, след това рестор през DFU и нищо не даде резултат.Интересното е, че проблема няма никаква методичност, 5 дена е супер, след това за 1 един ден забива 2 пъти.
Дадох телефона в сервиз и ми го замениха, това беше на 27.01.2012г. като още на същата вечер новия направи същото.Реших, че проблема е в рутера, макар че на още 2 рутера го направи.Купих си нов рутер и пак забива.Правих пак рестори и не помага.
Проверих по серийния номер и 2та телефона са произведени 42 седмица(Октомври), явно една и съща дефектна партида.
Само искам да отбележа, че когато IPhona не отваря нищо всички други устройства около него си имат интернет и нямат проблеми.
Гадничкото е, че втория телефон е с по-блед дисплей от предишния.Не е жълт, но контраста му е по-различен

В крайна сметка реших и този да оставя в сервиз в понеделник.Описах подробно проблема, дано да се решат нещата по някакъв начин, все още чакам.Лошото е, че ако решат да го тестват може и 2-3 дни да не се прояви.За всеки случай съм направил клипчета с фотоапарата как единия телефон е ОК, а IPhona не е, като на клипа съм снимал и менюто about за да се видят имея и сериалния номер за доказателственост.
Когато напиша в GOOGLE Iphone 4S wi fi problem и излизат доста неща, като често описаните проблеми са 1:1 с моя.
Ето линк към една доста обширна тема в apple форума - https://discussions.apple.com/thread/34 ... 0&tstart=0
Честно казано, трудно преживявам вече 5ти ден без телефончето, стана ми неразделна част от работата.
Притеснено ми е защото дори и да го заменят незнам какво ще ми дадът, гледам около мен масово 4S с ужасно жълт дисплей и ако ми се падне нещо такова вече ще съм съкрушен.
Дайде мнения относно проблема, всичко би ми било полезно.Мерси.