Siri

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Публикувай отговор
Аватар
gogi71

Re: Siri

Мнение от gogi71 »

• Побъркахте се със това :)) Siri
  • А не кой знае какво :)
sphex

Мнение от sphex »

gogi71 написа:
  • Побъркахте се със това :)) Siri
  • А не кой знае какво :)
Не е кой знае какво, най-вече, защото няма да го ползваме, поради причината, че трябва да сме с роден език.. :/
iPhone 4 ▪ 16 GB ▪ iOS 5 ▪ GLOBUL
Аватар
gogi71

Мнение от gogi71 »

• Честно да ти кажа за мен е базсмислено това Siri (няма значение че няма БГ).
  • Както и Gesture независимо че можеш да си направиш собствени
Аватар
panteleimonov

Мнение от panteleimonov »

http://www.youtube.com/watch?v=HZBe2lHMSuw
едно ново видео :)
newabv

Мнение от newabv »

Не знам какво толкова го дъвчете това..?
За Андроид има поне 10 такива асистента преди Сири и още толкова след него..!
Не е такава иновация...
Аватар
nasoblg95
Обратна връзка:

Мнение от nasoblg95 »

Android имат нещо като VoiceTalk или как се казваше. Това е коренно различно. И двете операционни са различни, не отваряй тема за спор. :)
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion

Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
newabv

Мнение от newabv »

Не целя спор..!
Войс функциите на гугъл са друго.
Имат си отделно: спийк асистънт, войс акшънс и др. доста отдавна...
А сега след сири имат и Ирис (обратното на сири) :)

Въпросът беше, че това не е кой знае каква иновация, а и другото, което е по-важно- тези асистенти могат да работят и на слаби хардуерни системи. Епъл да не се мъчат да си продават 4с- а с помоща на сири, ами да го пускат и за другите модели..!
BulgarianSS
Обратна връзка:

Мнение от BulgarianSS »

Те си преценяват с какво ще го предлагат,за наша радост си има хора,които да се занимават с това да можем да го подкараме и на по-старите модели.
iPhone 3GS 16GB 5.0 ФЗ(Глобул)
Аватар
iNewbie

Мнение от iNewbie »

Мен ме дразни, че порта изисква джейл. Не искал да прави къстъм фърмове, защото било незаконно. А тия джейлове особено последните са ужасни, само проблеми и недоизчистени неща. Да не говорим половината апликации прес Сидия, особено тия "туикове" какво причиняват на телефона...
 MacBook Pro 15" i7
 iPhone 5 iOS 6.0.2
Аватар
zdravko96
Обратна връзка:

Мнение от zdravko96 »

Дори да не е роден език... като го знаем какъв е проблема.... еее разбира се че диалекта ще е малко по-различен но по тая логига и италианците няма да го ползват =))
Аватар
panteleimonov

бе мисля,че няма да е като при войс-а :)) ,аз му казвам да набере някой,той ми пуска песен или ми казва няма такова съобщение :)) гъзариййка ще е сиринито ама както е казал народа-всяка хубост два дена.. 8-}
p.s обмисля се от екипа хакери,които бачкат по проекта дали да не бъде платено сири-то,не просто да има дарение,но това зависело от това дали ще има нужда от последваща подръжка спрямо сървърите на ябълката :)
Аватар
zdravko96
Обратна връзка:

Мнение от zdravko96 »

еми то войс оувъра не е доизпипана работа каквато е сирито... един приятел вече има с-ка и сиренето бачка без проблем ... смисъл всичко разбира.. то има някакви настройки които те кара да произнесеш някои работи преди да започне да изпълнява команди... с една дума - разпознава ти диалекта =)) =)),

пп Аз войс оувъра го ползвам нон стоп за музика.. щото телефона го ползвам главно за музика цял ден :^) :^) без нея съм НИЩО... =)) =)) <:-P
Аватар
panteleimonov

Станфордска работа е тва Сирене :) дано да работи и на нашите шайби без някаквси засечки от сорта-пада ми батерията след 30 мин на 50%,че ще е резил :) наистина ако трябва малко повече време да се позабави но да бъде стабилна,мисля че бъде пуснат заедно с някой релийз на редсноу или друг инструмент за джейл и може да бъде интегриран вътре в него :) паживьом па видим 8-}
Аватар
iNewbie

Мнение от iNewbie »

zdravko96 написа:еми то войс оувъра не е доизпипана работа каквато е сирито... един приятел вече има с-ка и сиренето бачка без проблем ... смисъл всичко разбира.. то има някакви настройки които те кара да произнесеш някои работи преди да започне да изпълнява команди... с една дума - разпознава ти диалекта =)) =)),

пп Аз войс оувъра го ползвам нон стоп за музика.. щото телефона го ползвам главно за музика цял ден :^) :^) без нея съм НИЩО... =)) =)) <:-P
То голям зор да познае Next, Stop и Play. Даже и аз за седмица две ще ти напиша такова приложение :-D Само за $0.99 хахх
 MacBook Pro 15" i7
 iPhone 5 iOS 6.0.2
sladyrko

Мнение от sladyrko »

panteleimonov написа:бе мисля,че няма да е като при войс-а :)) ,аз му казвам да набере някой,той ми пуска песен или ми казва няма такова съобщение :)) гъзариййка ще е сиринито ама както е казал народа-всяка хубост два дена.. 8-}
p.s обмисля се от екипа хакери,които бачкат по проекта дали да не бъде платено сири-то,не просто да има дарение,но това зависело от това дали ще има нужда от последваща подръжка спрямо сървърите на ябълката :)
Ако е платено няма ли да им излиза горе-доло все едно са си купили нов айфон? Е то зависи и дали ще е еднократно плащане или ще трябва всеки месец например... Но мисля, че едва ли ще се плаща :)
iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
Аватар
panteleimonov

Сумата няма да е някаква фрапираща с крайна цена не мога да се ангажирам,но мисля че ще е символична ,един вид признателност към девелъпърите :) и то това в крайна сметка ако се плаща :) и в никакъв случай няма да излиза че все едно си си взел нов айфон :) C:-)
Аватар
iNewbie

Мнение от iNewbie »

Прекрасно ясни са, този човек не го портва за сините ни очи. Самия порт не е сложен стига да имаш 4s-ка на разположение, малко идея за какво иде реч и достатъчно време. Решението, което е избрал не е най-доброто, но човека е американче и го е страх да не му чукнат на вратата за cr infringement. Та, не мисля, че ще работи перфектно поради простата причина - както го е направил твоя телефон ще се обръща към неговия сървър, той към епъл, епъл към неговия сървър, той обратно към теб, за да се прави на 4s-ка. И иска пари заради тоя сървър по средата. Само, че утре Apple като му блокнат айпитата кво прайм? Купува други, и тях като ги блокнат кво прайм? И тоя сървър като е в някой американски дейта център аз с уникално бързия 3G на мТел дали няма да има лаг, как мислите?

Следа му два дена туитовете на автора, взел е парички, от един човек от един сайт за да му отразява портването, което е в момента яко viral в интернет и си заслужава само заради това да го прави. Реклама и бъзз около сайта. Ще видим, но по този начин нещата няма да работят добре защото идейно не е направено както трябва. Много по-елегантно е тоя man in the middle да върви на едно daemon-че на самия телефон. Само че за това се иска и малко по-високо ниво на програмиране :-B Аз така ги виждам нещата, не ангажирам никой с мнението си [:)
 MacBook Pro 15" i7
 iPhone 5 iOS 6.0.2
sladyrko

Мнение от sladyrko »

Преди малко @Jackoplane пусна в своя туитър снимки за портнаото Сири на Айпад 2 , и че са на финалната права :))) Мисля, че много скоро ще е готово за ползване! :)
iPhone 6S Gold (Обичам всичко да блести!)
След 2 години мъки с Андроид и Ноут 2 и Ноут 3, Huawei P9 сега съм отново един щастлив Apple потребител!
Предишен iPhone - iPhone 4.
zdravko77612

Мнение от zdravko77612 »

Android в отговор даде на Iphone това вижте:

http://translate.googleusercontent.com/ ... qcc2EM0GsA
Pr0TeCToRr

Мнение от Pr0TeCToRr »

Някакво развитие ?
Defender

Мнение от Defender »

Ако това важи за напредък: http://www.youtube.com/watch?v=-cNOc9Xz ... r_embedded
Аватар
iNewbie

Мнение от iNewbie »

За кво им е тва Siri на айпода не знам само. "Алоо сири, звънни на жената да пусне мусаката ма уфса"...."Ми извинявай пич ма не мога да звъна. Иначе работя бързо и не лагвам"...
 MacBook Pro 15" i7
 iPhone 5 iOS 6.0.2
Аватар
zdravko96
Обратна връзка:

Мнение от zdravko96 »

iNewbie написа:За кво им е тва Siri на айпода не знам само. "Алоо сири, звънни на жената да пусне мусаката ма уфса"...."Ми извинявай пич ма не мога да звъна. Иначе работя бързо и не лагвам"...
пффф =)) =)) скъса ме =))
zdravko77612

Мнение от zdravko77612 »

Cazinal

Мнение от Cazinal »

Как мислите: ако си взема айфон 4S от Германия (сири ще е на немски) дали ще мога да я настроя да ми говори на английски?
iPhone 4 32 GB, iOS 5.1.1 , ФЗ - M-Teл, not jailbroken.
Sag niemals nie!
Публикувай отговор