Проблем с намирането на обхват след No Service при iPhone 4

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
tnt3

Проблем с намирането на обхват след No Service при iPhone 4

Мнение от tnt3 »

Здравейте,

Докато бях на място със слаб и губещ се сигнал, на моята 4-ка /глобулска, джейлната с реднсоу, 4.3.3 къстъм/ забелязах следната странност: като загуби веднъж сигнал и изпише No Service, след това не намира сама обхвата, въпреки, че отивам до зона с обхват. Ако я рестаритрам - намира веднга обхвата. Само пълен рестарт оправя проблема, респрингване не помага. Нито един айфон до сега не се е държал по подобен начин.

Идеи?
sinbad0

Re: Проблем с намирането на обхват след No Service при iPhone 4

Мнение от sinbad0 »

От два дни съм само на 3г и нямам проблем. Иначе и при мен е същото. Глобул са виновни за лошия сигнал,това е най лошия оператор нямам търпение да се разделя ЗАВИНГИ с тях.

На жената 4ката е същия случай,дори на дъщеря ми 3гс чисто нов ФО прави подобни глупости.
Аватар
zdravko96
Обратна връзка:

Мнение от zdravko96 »

така е... не е от телефона, и аз май скоро ще мина към Мтел
sinbad0

Мнение от sinbad0 »

Имайте предвид,че лошото представяне на батерийте пак e заради оператора.
Говорих с един французин лятото и той се възмути колко малко му държала батерията по време на престоя му в България. Наполовина на това което той е свикнал във Франция на SFR.
Публикувай отговор