Проблем с часовника и iTunes след jailbreak iPhone 4 !

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Amarlatakia

Проблем с часовника и iTunes след jailbreak iPhone 4 !

Мнение от Amarlatakia »

Първо искам да се извиня, ако не съм публикувал темата на правилното място... Търсих доста из форума, но намерих стари и безпредметни писания, без конкретно решение на казуса си... :) А проблема е следния - след процедура по jailbreak на iPhone 4, 4.3.1, заключен към Глобул всичко си беше наред... Jailbreakme.com - Cydia, WinterBoard , SBSetings, Activator всичко направих както си пише по ръководствата... Няколко дни мед и масло, но от днес сутринта часовника на телефона започна да избързва с няколко минути и досега е с 8 минути напред (за около 11 часа)... Ако включа автоматичната настройка за час от оператора, избързва с точно 1 час и 30 мин. Другото дразнещо нещо е че на няколко пъти през деня ми излиза на началния екран с иконките, по точно в иконата на Itunes сигнализация че имам ъпдейт на приложение... Логвам се в магазина, но ъпдейт няма... Не съм инсталирал почти нищо, освен няколко теми и ровичках малко в SBSetings, за да видя за какво става въпрос... Благодаря на всички включили се в темата ми... :)
victor11

Re: Проблем с часовника и iTunes след jailbreak iPhone 4 !

Мнение от victor11 »

По първия въпрос: http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 97&start=0
По втория въпрос: за к***нати приложения става въпрос, нали?
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... 32&t=18917
Amarlatakia

Re: Проблем с часовника и iTunes след jailbreak iPhone 4 !

Мнение от Amarlatakia »

"victor11" благодаря за помоща, всичко е ОК... :)
I want live with or without you...
Публикувай отговор