Телефонът заби

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
aquiles

Телефонът заби

Мнение от aquiles »

Здравейте,
Инсталирах си някакво приложение от Сидията (забравих вече кое) и ми изписа, че телефонът трябва да се рестартира. Кликнах за рестартиране и заби на едно място. Само се върти онова кръгче при изключването и това е. Сигурно вече 1 час само се върти и нищо друго. Опитах да го изключа горе от Power бутона - нищо. Пробвах рестарите с двата бутона Power и Home бутона ... и пак нищо. Държал съм ги по 1 минута - пак нищо не става. Сега какво следва? Може ли по някакъв начин примерно да извадя батерията или нещо такова ?
victor11

Re: Телефонът заби

Мнение от victor11 »

С iFunbox влизаш в /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries и преименуваш на нещо друго разширението .dylib на проблемното приложение, след което рестартираш устройството. Това е единственият начин да избегнеш рестора. И друг път чети внимателно допълнителното инфо преди да инсталираш нещо от Сидия.
aquiles

Re: Телефонът заби

Мнение от aquiles »

За пореден път .. едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ victor11. Ей без тебе съм за никъде :D Приложението, което бях инсталирал беше iBlackList. Мерси много още веднъж за помощта :)
Публикувай отговор