Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Искам да попитам дали има някакъв начин да затворя ето това съобщение
точно на мястото където пише Dissmiss ми е развален дисплея и не мога да го натисна... Рестартирам, изключвам и какво ли още не, но при всяко зареждане се появява.
Доста време карах така с развален дисплей, и се оправях горе долу, но сега реших да ипдейтна фърмуера и се появи това съобщение и няма махане... Няма ли някакъв начин чрез компютъра да се затвори ли не знам и аз, все няквко решение трябв да има, не ми се давар пари за ремонт на телефон който вече е на 3 години и има и други проблеми освен този....
Закачи тела към компа цъкни таба Apps и размърдай там програмките на различни места или страници,след това откачи тела и виж дали ще изкочи съобщението.
Следващият път, когато пак ти се появи това съобщение си изпрати SMS на iPhone. Завърти телефонът хоризонтално и натисни бутонаа, с който искаш да отвориш или отговориш на смс-а. Така ще те прати в менюто за съобщения и предходното съобщение за подреждането на иконите ще изчезне.
Имам абсолютно същият проблем. Но не мога да пробвам варианта с смс-а, защото не ми дава дори да си напиша дори пин кода на картата заради съобщението.