Проблем с часа на iphone4 след синхронизация
Проблем с часа на iphone4 след синхронизация
Имам iphone 4 16gb без джейлбрейк фабрично заключен към мтел. По принцип го бях синхронизирала с itunes под windows,но лаптопа е Макбук и си имам и Мас ОС. Днес синхронизирах под Мас и възникна проблем. Първо ми каза че това бил друг компютър ( а на практика не е) и дали искам да изтрие старата синхронизация и да направи нова с Мас и аз се съгласих и го оторизирах. Когато откачих iphone-а забелязах че часа е грешен с 3 часа напред. Погледнах на Мас-а там беше верен. После погледнах в настройките на iphone-a и там си беше на 24-часов режим и на автоматично сферяване,когато направя на ръчно ми изписва часова зона София,България настройвам верния час и е ок, НО като го върна пак на автоматично сферяване пак отива 3 часа напред:( Имам и друг iphone 4 под ръка и проверих при него са същите настройки 24 часа и автоматично сферяване и часа е ок. Някакви идеи къде съм сбъркала и как да го оправя?
iphone 5S 32GB white factory unlocked без jailbr
ipad 3 64GB white без jailbreak
Re: Проблем с часа на iphone4 след синхронизация
1. Откачи устройството от компютъра.
2. Увери се, че часът на компютъра е верен.
3. В iTunes избери меню Edit -> Preferences -> Devices.
4. В списъка Device Backups избери устройството си.
5. Избери Delete Backup.
6. Затвори iTunes.
7. Стартирай отново iTunes и свържи устройството си.
8. Синхронизирай.
2. Увери се, че часът на компютъра е верен.
3. В iTunes избери меню Edit -> Preferences -> Devices.
4. В списъка Device Backups избери устройството си.
5. Избери Delete Backup.
6. Затвори iTunes.
7. Стартирай отново iTunes и свържи устройството си.
8. Синхронизирай.
Това през Мас ли го правя?А преди това да сферя ли часа на телефона или да го дам на автоматично сферяване и да е с грешния час? И после нали няма да изгубя информацията от iphone-a? Когато го включа пак в Windows-a пак ли всичко ще се обърка? Трябва да избера само едната ОС ли?
Да, през Мака, а телефона го сложи на автоматично сверяване. Дали пак ще се обърка след синхронизация с другия компютър не мога да ти кажа - пробвай и ще разбереш. Относно информацията: имаш я на два компютъра и в самия телефон, така че реално няма опасност от загубата й, а и досега да е станало.
Благодаря много за помощта. Часа се сфери:)