Привет.
Имам Iphone 4 с version 4.2.1.с инсталиран Skype.
Напоследък ми се налага да съм нонстоп онлайн в Скайп и проблемът ми е, че когато съм на линия не мога да получавам входящи позвънявания. Абонат съм на МТЕЛ и не ползвам 3G. Skype-a работи през GPRS. Като съм Online на човека, който ме търси оператор му казва, че съм извън обхват или телефона е изключен - все едно телефона не е регистриран в мрежата.
Въпроса ми е:
Така ли трябва да бъде и как точно работи Skype в мултитаск режим. Дали няма да може да ми звънят дори и когато работи в background? Ако освобождава линията - след колко време го прави?
Предварително благодаря за помощта и информацията.
Поздрави.
Skype Online и входящи обаждания
Re: Skype Online и входящи обаждания
Пусни 3G!
Поне да му беше обяснил защо така се получава, да не би да има 3G в пещерите покрай банско.
Това се получава понеже докато Skype работи използваш EDGE/GPRS които не позволяват едновременно да ползваш интернет и да говориш по телефона. Решението е както ти е казал uomoto - да използваш 3G, но когато не си в обхват на 3G пак ще имаш същия проблем.

Това се получава понеже докато Skype работи използваш EDGE/GPRS които не позволяват едновременно да ползваш интернет и да говориш по телефона. Решението е както ти е казал uomoto - да използваш 3G, но когато не си в обхват на 3G пак ще имаш същия проблем.
iPhone 3GS 16GB White - Official Unlocked from O2(UK) - iBoot 359.3 - iOS 6.1.6 - Drowned
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
iPhone 4S 16GB White - Factory Unlocked - iOS 8.1.3
iPad Air 2 64GB + Cell Space Gray - iOS 8.1.3
------------------------------------------
Полезни ръководства за iPhone
Смяна на TTL стойността на IP пакетите
а има ли откаде да изтегля новия скайп 3.0.1 освен апп стор, защото пробвах от там но нещо с регистрацията не ми се получава а и нямам виза карта. Ако има такав линк ще сам мн млагодарен ако го споделите
. Мерси предварително

може-от installous
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!
да но как по точно става ... намерих темата с рег в ай тун без виза карта но когато от ейпъл ми пратиха мейл в него нямаше линк с който да си потвърдя регистрацията ... а когато използвам инсталус ме препраща отново към апп стор ... какво да направя
Като тръгнеш да го дърпаш от инсталос няма да даваш на апп сторе, а ще изчакаш да ти заредят и други линкове.
iPhone 6 Gold 128gb Factory Unlocked | 2x iPhone 6 Gold 16gb
iPad Air 32GB Space Grey
iPad Air 32GB Space Grey
@apaitalov, ако беше чел въпросната тема както трябва, сега щеше да знаеш, че е нужно просто да препратиш имейла си от abv до друга (различна от abv) поща и линкът ще се появи.