Въпрос относно проверка дали телефонът е използван!
Въпрос относно проверка дали телефонът е използван!
Здравейте! Някой може ли да ми каже дали може да се провери дали телефонът е използван,понеже си поръчах и бих искал като дойде,ако мога да проверя дали е чисто нов! Знам само в настройките как да проверя дали е говорено или не,но бих искал да знам дали има и някое друго място,където може да се провери!Благодаря предварително!
Re: Въпрос относно проверка дали телефонът е използван!
Еми като ти дойде ако е запечатан, не е ползван. Ако е разпечатан може би е ползван. Иначе май няма друг вариант, защото след рестор май всичко е като в началото.
iPhone 6 Gold 128gb Factory Unlocked | 2x iPhone 6 Gold 16gb
iPad Air 32GB Space Grey
iPad Air 32GB Space Grey
Мда... както и zkiprov казва - няма как. Само по външни белези и физическо състояние... доколкото може да се съди по тях, защото лесно се "фалшифицират" (разните целофани, лепенки и т.н.). Софтуерно - няма... всичко се нулира с един рестор "As new". Е, не съвсем всичко - например може да е забравил скритото файлче, в което Епъл логва ГПС координатите... то се прехвърля при рестор. То пък има и софтуерчета и за неговото нулиране, но обикновено хората не се сещат за него. 

iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB
MacBook Pro 15" Mid-2014 (DG) - MGXG2LL/A i7-2.8GHz/16GB/1TB
Mac Mini Mid-2011 - MC815LL/A i5-2.3GHz/16GB/1TB; AppleTV 3
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
* Компютрите НЕ правят това, което искаш... те правят това, което можеш да ги накараш да свършат.
Да но мисля , че тези външни белези лесно се прикриват със смяна на панела. Можеш ли да ми кажеш как да погледна това файлче?
iPhone 7Plus 256GB, 6Plus 128GB; iPad 3 Cellular 64GB