Здравейте,
С iPhone 3Gs съм ФО FW 4.2.1 Jailbreak-нат с Greenpoison. Проблема е, че ми изчезнаха звуците при отключване,заключване,цъкането на буквите при писане, входящи повиквания и смс-и. Проблема според мен не е хардуерен, защото самият говорител работи като си пусна игра,радио или песен от iPod-a. Пробвах да вкарам и да изкарам жака за слушалките няколко пъти да не би да си отчита, че са постоянно пуснати, но и това не е защото като усилвам и намалям звука от копчетата като е със слушалки си пише "Ringer (Headphones)", a като ги махна само "Ringer". Като го вкарам в зарядно или кабел към компютър също само вибрира и не издава звука за свързване.
Та... Дали има някакво обяснение това нещо и най-вече решение без рестор?
Благодаря предварително.
Проблем със звуците
Re: Проблем със звуците на 3Gs
A да го рестатираш като задържиш двата бутона докато се появи черепчето пробва ли????
Това беше от първите неща, които пробвах 

- nasoblg95
- Обратна връзка:
Виж дали не си сложил някоя "боза" от Сидия и от там да идва проблема. А и нищо не ти пречи да направиш един рестор. Туко виж не е хардуерен 

Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion
Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
Аз имах такъв 3гс , както си работи и му чезнеха всички звуци , след рестор дойдеха и зачезнаха на 10-тата минута, т.е. беше хардуер , но какво точно така и неразбрах , така че пробваш и сам стигаш до извода- няма как иначе . По между другото мисля че докато е закачен към компа ще работи , което ако е така пак ще покаже , че е хардуер!
Както съм написал, аз мисля че не е хардуерен проблем защотото не са изчезнали всички звуци, което значи, че самият говорител си работи. Сега ще ресторна и ще видя какъв ще е резултата.
EDIT: Направих рестор и проблема все още го има, което май означава хардуер. Но ми е адски чудно защо самият говорител си работи, а не произвежда само някои от зувците...
EDIT: Направих рестор и проблема все още го има, което май означава хардуер. Но ми е адски чудно защо самият говорител си работи, а не произвежда само някои от зувците...

Няма защо да се чудиш - така работи "мутето". Нормално изключването на звука от mute бутона не пречи да си пуснеш музика от iPod app.
Виж да не си го пуснал в безшумен режим телефона от копчето отстрани.
iPhone 6 S Plus 64GB-ФО
Macbook Pro 13 Retina Late 2013
Не видях поста на колегата преди мен. Съжалявам.
iPhone 6 S Plus 64GB-ФО