Проблем с антена на iPhone 2G

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
d-d3v1l
Обратна връзка:

Проблем с антена на iPhone 2G

Мнение от d-d3v1l »

Здравейте,
преди малко си отворих iphone-а 2G 8Gb firm 3.1.3. за да го почистя малко,но след като отново го сглобих не успя да намери обхват,намира си сим картата,после почва да търси обхват и дава No Signal. Предполагам,че или съм прецакал нещо по антената,или като съм свалял малкия черен капак,който е над антената не съм свързал нещо след това.
Знам,че това не е работа за всеки и коментари от рода на "като не знаеш недей пипай" няма да ми помогнат.Ако имате нещо като идея моля пишете,ако не да тичам към сервиза :)
Благодаря предвариелно!
Аватар
appLe*iphonE

Re: Проблем с антена на iPhone 2G

Мнение от appLe*iphonE »

С поялника освен (ако разбираш де ) запояваш ако се е разпоила антената.Провери пак да ли всичко си сложил.Ако виждаш и мислиш че рискуваш,бягай на сервиза.Няма да е повече от 30 - 40 лв максимум (толкова вървят антените) Успех !!!
Аватар
nasoblg95
Обратна връзка:

Мнение от nasoblg95 »

Колегата хубаво е написал да го оправиш с поялника, но ако не разбираш най - добре бягай към сервиз !
Samsung Galaxy S3 White 16GB
iPhone 3GS Black 16GB
iPad 2 CDMA Black 16GB
MacBook Pro 13" Mid 2010 / OS X Mountain Lion

Моля без съобщения молещи да ви добавя в Скайп. Има лични съобщения за въпроси!!
Аватар
d-d3v1l
Обратна връзка:

Мнение от d-d3v1l »

Благодаря,че се отзовахте
всъщност доста се порових и не видях къде точно може да съм го прекъснал,нито мога да го замеря без уред,така че направих както ме посъветвахте,само дето тоя майстор не ми вдъхна доверие,като го видя,че е 2Г изпуфтя и каза,остави го айде :)
Ако не може да го направи ще изморявам пак или ще отлетя към София при Адамов :)
ypetrov

Мнение от ypetrov »

здрасти!
Това, което можеда си прекъснал при разглобяването е бялото кабелче за връзка с антената.
Може и да не се вижда, че е прекъснато. При мен се случи на два телефона. От вън кабела дори
не изглеждаше притиснат, но вътре нишката беше прекъсната. Трябва да го замериш с уред
за да установиш липсата на контакт. Много лесно се късат тези кабелчета. По това, което си направил
ми се вижда единственната причина за проблема.
Айде успех!
Публикувай отговор