iPhone 4 през Mtel Loop

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
ventcislav

Re: iPhone 4 през Mtel Loop

Мнение от ventcislav »

Ми не си споням, но май каза , че може на лизинг при условие , че избера тарифен план. Планът беше 19,90 лв.
Е поне са малко по-коректни от Мтел.
Иначе КЕШ е iPhone 4 16 GB струва 949 лв.

-----------------

Гледах някакви Блекберита при Мтел...е те те задължават да им купиш тарифния план плюс телефона. Баси...
SAMSUNG GALAXY W
kalin_peev

Мнение от kalin_peev »

Пичове аз имам 4ка преди имах 2г 8гб, после 3гс, за мен 3гс-а е най добрия iphone правен някога.
ventcislav

Мнение от ventcislav »

Естествено.

Но може ли да споделиш какво не ти харесва в 4-ката?
SAMSUNG GALAXY W
tribaleo

Мнение от tribaleo »

ventcislav написа:Естествено.

Но може ли да споделиш какво не ти харесва в 4-ката?
Скъп му е ;)
iPhone 5S FW 7.1.2
ventcislav

Мнение от ventcislav »

Еми за тия пари верно си е скъп. Не всеки може да си го позволи.
SAMSUNG GALAXY W
eminka

Мнение от eminka »

Аз пък искам да кажа че си взех 4ка от ментел,с лууп iphone или нещо подобно-абе общо взето с неограничен нет и минути и договор за 2г. Да вярно в началото имаше проблем с пускането мотаха ме едно друго,и да- нета само в началото беше бърз ама и сега става ;) та искам да кажа че съм си доволна . Колкото до самия телефон-миналия ми е 3гс и още си го ползвам и него,той е с сидия и си свалям каквото поискам и т.н. 4ката за сега се отказах да го джейлвам обаче трябва да кажа не че някой ще е на друго мнение ама е УНИКАЛЕН и сравнение с 3гс и с каквото и да е,нямам думи просто ;)
sinbad0

Мнение от sinbad0 »

Има два вида клиенти на IPnone такива,които имат пари и не ги интересува колко ще им излезе,защото на фона другите им разходи покупката на 4'ка е като да си платят обяда.Другите са хора на които покупката на IPhone ще наруши месечния бюджет,но все пак един път се живее и ги оправдавам,че искат нещо добро за себе си.

В този ред на мисли,ако сте от втората група хора с пресметнатия месечен бюджет ви съветвам да търсите ФЗ чисто нови телефони не от оператори,а от магазините за GSM.

Купувате си турбо сим и се придържате към по нисък абонаментен план към БГ оператор.

Глобул предлага GO WEB пакет за 3,50/месец 15 мегабайта 3Г и после неограничен ГПРС до следващата фактура+ абонаментния ви план,така че избора е персонален.
http://www.globul.bg/bg/postpaid.18.html?posm=18
Не искам да обидя никой и не виждам нищо лошо човек да иска винаги най доброто за себе си......... :)
tribaleo

Мнение от tribaleo »

ventcislav написа:Еми за тия пари верно си е скъп. Не всеки може да си го позволи.
За това хората са казали : "всяка жаба да си знае гьола" :)
iPhone 5S FW 7.1.2
ventcislav

Мнение от ventcislav »

Само да знете , че маркетиговата концепция (или кво твото е там) е агресивна , т.н. налагат какво да има и какво да няма в своя продукт без да гледат особено мнението на обикновенния потребител!
SAMSUNG GALAXY W
ventcislav

Мнение от ventcislav »

Сега гледам някаква програма iPhone S за 19,90 лв. с неогр. интернет. Но винаги има НО при Мтел. След 250 МБ месечен трафик ти се намалява скоростта на 128 kbps. Което означава , че като го разделиш на 8 се получава реалната скорост в килобайти. Т.е. 16 KB/s. Тва не е ли бая малко? За гледане на клипове и т.н. е.
SAMSUNG GALAXY W
zkiprov

Мнение от zkiprov »

А бе вие не сте в ред. Кой нормален ще си вземе ФЗ от БГ и ще се мъчи с гевей.
iPhone 6 Gold 128gb Factory Unlocked | 2x iPhone 6 Gold 16gb
iPad Air 32GB Space Grey
ventcislav

Мнение от ventcislav »

Е Гевей не беше ли само за да работи с друг оператор? Примерно ако го взема на мтел нямам намерение да сменям оператора. Няма да ми трябва Гевей, нали?
SAMSUNG GALAXY W
tribaleo

Мнение от tribaleo »

ventcislav написа:Е Гевей не беше ли само за да работи с друг оператор? Примерно ако го взема на мтел нямам намерение да сменям оператора. Няма да ми трябва Гевей, нали?
Да.
iPhone 5S FW 7.1.2
ventcislav

Мнение от ventcislav »

Проблемът е от къде да го взема с някаква гаранция , затова. Примерно отключен предполагам , че ще е по-скъп с 100-200 кинта, ма поне е отключен.
SAMSUNG GALAXY W
Mishoncho

Мнение от Mishoncho »

Хора, и аз се надъхах да си взимам айфона от Мтел ( Лооп абонаментния план ), който се пада 65 лв/ месец
Прочетох всички коментари до сега, има малко отрицателни, но като че ли повечето са положителни ...
Какво мислите ? Заслужава ли си ? ( От Глобул няма как да стане да го взема... поради простата причина, че всичките ми приятели и познати са на Мтел и повечето на ЛООП ) :)
iPhone 4/16GB/White/FL Mtel/iOS 5.0.1
tribaleo

Мнение от tribaleo »

Взимай не го мисли, все пак купуваш телефон а не апартамент :)
iPhone 5S FW 7.1.2
ventcislav

Мнение от ventcislav »

Да , така е. :) Въпреки , че уж нета бил гаден и другато - може към тия 65 лв. Да ти надписват още. ;)
SAMSUNG GALAXY W
tribaleo

Мнение от tribaleo »

500Kb/s е при добра 3G връзка, естествено 3G покритието на Виваком е по-добро, на мен лично до сега не са ми надписвали М-Тел сметката...
iPhone 5S FW 7.1.2
Публикувай отговор