Моля за мнения и препоръки

Ами от вчера се бъзикам с телефона но за сега срещнах две които си ги имах на 2-ката а сега не мога да ги използвам. Това са : iBlueNova и iPhoneticgogi71 написа:Кои приложения по точно ???? Точно за 3GS няма такова приложение което да не работи на 4.3.3
няма ли отключване с УлтрасноЛgogi71 написа:Ако ти е ФЗ качваш 3.1.3 не се изисква да имаш запазени SHSHs,не качвай оригинални 4.1/4.2.1 ще си заключиш телефона.
Благодаря много! Получи се. След като промених въпросния файл веднага влязох в Сидия но отново не искаше да се инсталира, тогава рестартирах телефона махнах сорса на bgiphone добавих го отново и когато пуснах iPhonetic-а веднага се инсталира. Вече съм с БГ менюgogi71 написа:Ако искаш iPhonetic ще трябва да промениш SystemVersion.plist от 4.3.3 на 4.3.2 файла се намира в System>Libery>CoreServices>SystemVersion.plist. А за iBlueNova мисля не подържа 4.3.3
Аз също с iOS 3.0, от къде мога да си сваля 3.1.3?gogi71 написа:Ако ти е ФЗ качваш 3.1.3 не се изисква да имаш запазени SHSHs,не качвай оригинални 4.1/4.2.1 ще си заключиш телефона.
държи се много добре.. аз съм доволен..Aerospace написа:Който е пробвал - как се държи 3G с OS 4 - бави ли се много, забива ли и т.н.?
да ама после да не се оплаква че всички нови приложения са за над 4.0Metallica81 написа:Аз бях сложил 4.2.1 на моя телефон и след като се върнах към 3.1.3 усетих каква е разликатаПо-бавен става с 4.2.1, така че си стой на 3.1.3 и ако искаш по бърз телефон си взимай 4-ка