Как да следя трафика през 3g мрежата.

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
KikyPet

Как да следя трафика през 3g мрежата.

Мнение от KikyPet »

Има ли някакъв начин от телфона или с външно приложение, с който мога да следя трафика на интернет през 3G без този през wi-fi, защото M-tel ми предоставят само 250 безплатни мегабайта, и искам да знам когато ми свършат, за да се съобразявам с това. Операторките от Мтел ми казаха, че няма как да ги следя динамично само на края на месеца във фактурата, за това тръся друго решение :).
Iphone 3GS Black 16GB AT&T - 5.0.1 BB: 06.15.00 Jail
Iphone 4 White 16GB М-тел 6.1 Jail
HTC EVO 3D
Аватар
housemd70

Re: Как да следя трафика през 3g мрежата.

Мнение от housemd70 »

Settings --> General --> Usage --> Cellular Network Data. Отделно има и програмки за тази цел.
"Legio Patria Nostra"
Аватар
KikyPet

Мнение от KikyPet »

housemd70 написа:Settings --> General --> Usage --> Cellular Network Data. Отделно има и програмки за тази цел.

Благодаря. Ако може и някоя програмка, която по време на браузване да ми каже какъв трафик минава през телефона, за да знам коя страница колко ме товари :)
Iphone 3GS Black 16GB AT&T - 5.0.1 BB: 06.15.00 Jail
Iphone 4 White 16GB М-тел 6.1 Jail
HTC EVO 3D
victor11

Мнение от victor11 »

Можеш да ползваш Air Meter примерно. С нея можеш да въвеждаш график, да си нагласиш да те предупреждава при наближаване на лимита и т.н. Ако се разтърсиш из AppStore, ще намериш и други подобни.
Аватар
housemd70

Мнение от housemd70 »

Аз използвам Bandwidth. Безплатна е.
"Legio Patria Nostra"
Публикувай отговор