iPhone 4 версия 4.3 проблем с bluetooth връзката
Re: iPhone 4 версия 4.3 проблем с bluetooth връзката
аха,ясно.. мерси 

Стига...... в 21 Век живеем, вия още за умрелия Bluetooth коментирате....
Ще чакате (примерно) Петкана (и не забравяйте ограничението от 10 метра) за да си прехвърлите поредната "циганийка" (да не се обиждат почитателита на Чалгата) на телефона.
Абе хора..... вия за имейл и сървари не сте ли чували......Аз ли сам "простия", за да си прикачвам файлове към пощата или фрийсървъри.
А и примерно ако Петкана е на почивка в Флорида, какво ще я чакам да си дойде, за да и пратя последния "хит" на Азис-"Напипай гоо....", или мога да и пратя файла за 1 минута на растояние от 12 000 км.
p.s А... някой хора са боднали по една прима в телефон за 1500лв. и ги е "страх" да не навъртят трафик.....
Познавам доста такива хора. Плащат по 50лв. лизинг ама сложил Примата....... иначе "турбо гъзари"
Споко.... има и Wi-FI, то не "хапе" и на доста места (особенно МОЛ-вете) е безплатно.
Горенаписаното е към хората, който ме питат на ЛС: WI-FI колко пари струва

Ще чакате (примерно) Петкана (и не забравяйте ограничението от 10 метра) за да си прехвърлите поредната "циганийка" (да не се обиждат почитателита на Чалгата) на телефона.
Абе хора..... вия за имейл и сървари не сте ли чували......Аз ли сам "простия", за да си прикачвам файлове към пощата или фрийсървъри.
А и примерно ако Петкана е на почивка в Флорида, какво ще я чакам да си дойде, за да и пратя последния "хит" на Азис-"Напипай гоо....", или мога да и пратя файла за 1 минута на растояние от 12 000 км.
p.s А... някой хора са боднали по една прима в телефон за 1500лв. и ги е "страх" да не навъртят трафик.....

Познавам доста такива хора. Плащат по 50лв. лизинг ама сложил Примата....... иначе "турбо гъзари"

Споко.... има и Wi-FI, то не "хапе" и на доста места (особенно МОЛ-вете) е безплатно.
Горенаписаното е към хората, който ме питат на ЛС: WI-FI колко пари струва

Apple iPhone 4 iOS 5 b1
Проблема с антената си го има но само на 3г мрежаnasoblg95 написа:Проблем с антената няма вече. Не се притеснявай за това.
Bluetooth има телефона. Но не можеш да изпращая снимки, видео, музика и т.н. Но с дадената програма вече става..
Казваш, че не си добре запозната с нещата. Ако се поразровиш малко из форума ще намериш доста полезни неща. А колко за iPhone-a, няма да съжаляваш, ако си вземеш

iPhone 5S FW 7.1.2
Супер е iPhone-четоtribaleo написа:Bluetooth има телефона. Но не можеш да изпращая снимки, видео, музика и т.н. Но с дадената програма вече става..
Казваш, че не си добре запозната с нещата. Ако се поразровиш малко из форума ще намериш доста полезни неща. А колко за iPhone-a, няма да съжаляваш, ако си вземеш

Последно промяна от cskarka на 03 Юни 2012, 17:43, променено общо 1 път.
В 21-ви век хората четат и се образоват по въпроси които ги вълнуват. Не реват по форумите...
"Мисля-значи съществувам"