Ще имам ли проблем ако не го отключвам телефончето?

Това е мястото за обсъждане на всичко свързано с iPhone, което не може да бъде причислено към по-тясно специализираните подфоруми - информация, новини, аксесоари, въпроси, спорове и всичко друго, за което се сетите, свързано с мобилния апарат на Apple.
Аватар
anthony
Не барай

Re: Ще имам ли проблем ако не го отключвам телефончето?

Мнение от anthony »

Влад, не забравяй, че повечето ползват Скайп само за чат :) Тогава микрофон не им трябва. Анонимността е много важна във виртуалното пространство :)
ryno

Мнение от ryno »

определено ще искам да си говоря по скайп така че отпада мп3-ката :)
а какво ще ми кажете за пичовете които да изтеглил SDK пакета на ябълката и са тръгнали да пишат програми. дали ще стане нещо от цялата работа
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Ще стане, но ще трябва да си ги купуваш. Сега 95% са безплатни.
ryno

Мнение от ryno »

те пък, няма да ги направят платени, а и като виждам колко много потребители има, ще ги хакнат. та ще бъдат безплатни иначе епъл ще искат част от приходите
Аватар
VladTheImpaler
iPhoneaholic

Мнение от VladTheImpaler »

Те Apple искат част от приходите, но както и да е :) Програми че ще има написани на SDK, ще има. Ще има и безплатни и платени. Никой не може да каже колко ще са безплатни и колко платени. Все пак за да имаш правото да пишеш програми си плащаш $99 такса да станеш developer. А въпроса за хакването също не е ясен още.
iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно :)
Аватар
deezel - download.bg
Обратна връзка:

Мнение от deezel - download.bg »

Влад, продава се преходник за микрофон през 16 пиновия порт (който е за зарядно и USB връзка) .
Но, щом искаш заместител на лаптоп, защо не си вземеш някой по-евтин такъв? Asus EEE PC, например?
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
orionbg

Мнение от orionbg »

То пък така има Skype за iPhone, че да не говорим!!!
Онова ....нещо наречено fring е тоолкова неработещо и ограничено функционално че няма повече накаде!
Особенно за Skype! В повечето случеи се връзва по 10 15 мин. и АКО се свърже има проблеми от всякакав тип!
Дори статуса не можеш да си сменяш! Само Online си!
iPhone 16GB 1.1.4
ryno

Мнение от ryno »

То е ясна тая работа със скайп. знам че няма да е перфектно, но все пак е някакво утеха. а за лаптоп, по принцип това смятах да си взема ама ще инвестирам парите си в кола, че съм и студент и ще ми е от полза, а все пак ще си купя нещо с което да полвам в нас безжичния на съквартиранта. :)
сега с нетърпение чакам да мога спокойно като съм в нета да мога да свалям файлове и да ги използвам, че четох че можело да се свалят ама не и да се използват, примерно музика.
Аватар
deezel - download.bg
Обратна връзка:

Мнение от deezel - download.bg »

Приятелю, напълно те разбирам. ЕЕЕ РС ще ти свърши отлична работа и е 500лв. Виж го, моля те. Можеш да си сложиш дори XP (въпреки че Linux дистрибуцията, която върви фабрично, ми допада повече).
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine
iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
ryno

Мнение от ryno »

И аз те разбирам братле, но все пак ако ще взимам нещо за 500 лв, то нека бъде нещо хубаво. Много държа и на външния вид. Харесва ми iPhone, не ме кефи тоя Assus. <):) иначе би ми вършил много по голяма работа ама само толкова. а сега усеща, че тешърва ще се развиват тези устройства като iPhone :) малко, леко и същевременно ти дава възможност до глобалната мрежа
ryno

Мнение от ryno »

Имам въпрос -- може ли между два айфоуна чрез безжичния да се обменя музика и филми и каква скорост може да се постигне?
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Не може.
Публикувай отговор