При Sync на телефона се появява това всеки път ???
При Sync на телефона се появява това всеки път ???
Здравейте колеги. Много се извинявам ако тази тема вече съществува но си нямам и на идея като какво да я търся в ТЪРСАЧКАТА :/
Става дума ейто за това http://pics.data.bg/shareview/1/%D0%BE% ... _se_opravq Помогнете ми как да го разкарам всеки път чакам ли чакам за квот и да било дори само да Sync-на телефона :X много дразни ... как се оправя ??
Благодаря много и предварително на хората помогнали ми =]
Става дума ейто за това http://pics.data.bg/shareview/1/%D0%BE% ... _se_opravq Помогнете ми как да го разкарам всеки път чакам ли чакам за квот и да било дори само да Sync-на телефона :X много дразни ... как се оправя ??
Благодаря много и предварително на хората помогнали ми =]
Re: При Sync на телефона се появява това всеки път ???
Извинявам се по конкретно винаги ми се появява същото само че винаги пише 38 снимки .... :/ много ама много дразни това :Х ....
съжалявам и благодаря пак за помоща
съжалявам и благодаря пак за помоща
това не се ли оправя :? или поне някой незнае ли как ???

Къде се намират снимките, които си задал да се качват от iTunes?
точно че аз не винаги задавам да се качват снимки иначе снимките които са в телефона се намират в D: -то на компютъра ... ей така само да дам Sync и пак се показва това ... 

Причината е следната: iTunes оптимизира снимките преди да ги качи на устройството. Така оптимизираните снимки се съхраняват в папка с име iPod Photo Cache, която се намира в папката с оригиналните снимки (в твоя случай устройство D:). Ако не я намери при следващото пускане, ще я създава наново.
тоест извода е че това ще си ми го прави всеки път така ли ?
Не съм трил никакви снимки от компютъра нито пък от телефона
за да ми го показва това ... ?
Не съм трил никакви снимки от компютъра нито пък от телефона
за да ми го показва това ... ?
Намери въпросната папка iPod Photo Cache, изтрий я и синхронизирай - iTunes ще я създаде отново. При следващите синхронизации вече би трябвало да го няма този проблем. Ако продължава, значи проблемът е в някоя от снимките ти. Често се получава при снимки в RAW формат. Ако случаят е такъв, снимката е добре да се конвертира в JPEG.
направих това което ми каза =] дано стане сега като го Sync-на
Благодаря много за помоща victor11
ПП. : След направянето на казаното от тебе пак се появява това ... търсих снимки които завършват на .raw но няма такива има ли шанс да ми кажеш кои са и останалите формати които могат да причинят това ... защото наистина е гадно

ПП. : След направянето на казаното от тебе пак се появява това ... търсих снимки които завършват на .raw но няма такива има ли шанс да ми кажеш кои са и останалите формати които могат да причинят това ... защото наистина е гадно

RAW файловете (известни още като цифрови негативи) съдържат сурови необработени данни от сензорите на камерата. Идеята е при последващата обработка на изображението загубите да са минимални. Могат да имат различни разширения - RAW, DNG и т.н. Най-добре ползвай Photoshop или IrfanView - те поддържат batch conversion (групово конвертиране), т.е. можеш да конвертираш всички снимки наведнъж. Конвертирай ги до .JPEG или .PNG в отделна папка, след което задай на iTunes да синхронизира с нея.
веднага ще пробвам